Free2move

Η Free2move επεκτείνει την παρουσία της σε νέες ευρωπαϊκές αγορές

Η Free2move επεκτείνεται σε νέες ευρωπαϊκές αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Σλοβενίας, της Ελλάδας και της Ρουμανίας, μέσω συνεργασιών με σημαντικούς εισαγωγείς των εμπορικών σημάτων Stellantis στις αντίστοιχες περιοχές.

Free2move

Η Free2move επεκτείνεται στη Σλοβενία, την Ελλάδα και τη Ρουμανία

Η Free2move ανακοινώνει με ενθουσιασμό την επέκτασή της στη Σλοβενία, την Ελλάδα και τη Ρουμανία, επαναλαμβάνοντας τη δέσμευσή της να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για βιώσιμες και ευέλικτες επιλογές μεταφοράς σε όλη την Ευρώπη. Αυτό το σημαντικό βήμα προς τα εμπρός κατέστη εφικτό χάρη στις συνεργασίες με βασικούς εισαγωγείς των εμπορικών σημάτων Stellantis σε αυτές τις περιοχές.

 

Έργο ανάπτυξης: Αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης

Στα τέλη του 2022 ξεκίνησε το σχέδιο ανάπτυξης της Free2move στις αγορές της νοτιοανατολικής Ευρώπης, με τις επιχειρησιακές δραστηριότητες να επιταχύνονται σημαντικά την άνοιξη του 2023. Η ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς αποκάλυψε υποσχόμενες επιχειρηματικές ευκαιρίες, ιδίως σε συνεργασία με τους εισαγωγείς των εμπορικών σημάτων Stellantis στη Σλοβενία (έναρξη λειτουργίας το 4ο τρίμηνο του 2022), την Ελλάδα και τη Ρουμανία (και οι δύο έναρξη λειτουργίας το 2ο τρίμηνο του 2023). Αυτές οι αγορές χρησιμεύουν ως θεμελιώδεις σκαλοπάτια για τη στρατηγική επέκτασης της Free2move.

Στη Σλοβενία, η Free2move έχει ενώσει τις δυνάμεις της με την C Automobil Import d.o.o., κορυφαίο εισαγωγέα και διανομέα των αυτοκινήτων Citroën και DS Automobiles από το 1996. Η εταιρεία έχει επιδείξει τεράστια δύναμη στη σλοβενική αγορά από την ίδρυσή της και πρόσφατα εγκαινίασε νέες τοποθεσίες σε διάφορες πόλεις.

Στην Ελλάδα, η Free2move εξασφάλισε συμφωνία με τον όμιλο Συγγελίδη, έναν διακεκριμένο οργανισμό που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διανομή επιβατικών αυτοκινήτων, ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων και ειδικών οχημάτων. Ο όμιλος, με την τεράστια εμπειρία του σε συνεργασίες με μάρκες της Stellantis, όπως Citroën, DS, Peugeot και Opel, διαθέτει 93 αντιπροσώπους και 126 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον, η Free2move ξεκίνησε τις δραστηριότητες ενοικίασης στη Ρουμανία μέσω της συνεργασίας της με τον όμιλο Trust Motors, που εκπροσωπείται από την IMAG. Ο Όμιλος Trust Motors Group είναι γνωστός εισαγωγέας Peugeot, Citroën, DS Automobile και Peugeot Motorcycle, με μεγάλη εμπειρία στις πωλήσεις και το aftersales, διαθέτοντας περισσότερα από 131.000 πωληθέντα αυτοκίνητα.

 

Μακροπρόθεσμοι στόχοι: Vision 2030

Οι προσπάθειες επέκτασης αντικατοπτρίζουν την αυξανόμενη ζήτηση για καινοτόμες επιλογές πρόσβασης οχημάτων στην Ευρώπη. Η Free2move είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία εφευρετικών υπηρεσιών για αυτή τη στρατηγική αγορά, με ένα φιλόδοξο σχέδιο επέκτασης των προσφορών της σε παγκόσμιο επίπεδο έως το 2030. Μέχρι το τέλος της δεκαετίας, η Free2move στοχεύει να αναδειχθεί ως το κορυφαίο παγκόσμιο σημείο αναφοράς στην κινητικότητα, εγκαινιάζοντας νέα προγράμματα αντιπροσώπευσης που δημιουργούν έσοδα μέσω των υπηρεσιών ενοικίασης, κοινής χρήσης αυτοκινήτων και συνδρομής της Free2move. Επιπλέον, κάθε αντιπροσωπεία που συνεργάζεται με την Free2move θα αποκτήσει πρόσβαση σε προηγμένα εργαλεία διαχείρισης στόλου που παρέχει η Free2move και εξειδικευμένη υποστήριξη από την ομάδα της εταιρείας.

Η Brigitte Courtehoux, διευθύνουσα σύμβουλος της Free2move, δήλωσε: “Είμαστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματά μας και δεσμευόμαστε να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία κινητικότητας στους παγκόσμιους χρήστες μας. Η ζήτηση για ευέλικτες λύσεις βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και στο πλαίσιο του οικοσυστήματος κινητικότητας που διαθέτουμε, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, όπως ενοικίαση αυτοκινήτων, κοινή χρήση αυτοκινήτων και συνδρομητικές υπηρεσίες. Οι γνώσεις των πελατών μας από το περασμένο έτος δείχνουν δυναμική ανάπτυξη στις δραστηριότητες ενοικίασης και κοινής χρήσης αυτοκινήτων. Η επιτυχία μας αποδεικνύει την ικανότητά μας να ανταποκρινόμαστε βιώσιμα στις ποικίλες ανάγκες κινητικότητας των πελατών μας. Αναμένουμε με ανυπομονησία την περαιτέρω ανάπτυξη και την ευκαιρία να διαμορφώσουμε το μέλλον της βιώσιμης κινητικότητας”.