Ψήφισε το γκολ της εβδομάδας για το UEFA CHAMPIONS LEAGUE και κέρδισε απίθανα δώρα!

Η Nissan ξεκινά και φέτος δυναμικά τη σεζόν του  UEFA Champions League όπου στο πλαίσιο της χορηγικής συμφωνίας της με την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση, συνεχίζει την αποκλειστική συνεργασία της,  με το διαγωνισμό για το  Γκολ της Εβδομάδας – Goal Of The Week. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός   δίνει στους οπαδούς του ποδοσφαίρου σε όλη την Υφήλιο, την ευκαιρία να ψηφίσουν τα καλύτερα και πιο συναρπαστικά γκολ του πιο διάσημου Ευρωπαϊκού τουρνουά ποδοσφαίρου της Ευρώπης.

Το Γκολ της Εβδομάδας αποτελεί μέρος του μακρόπνοου  πλάνου συνεργασίας της Nissan με το UEFA Champions League και ξεκινά κατά τη διάρκεια της πρώτης αγωνιστικής εβδομάδας. Ο διαγωνισμός φιλοξενείται τόσο στην ιστοσελίδα UEFA.com , όσο και στην ενότητα για το  UEFA Champions League στην ιστοσελίδα της  Nissan.

Ο Διαγωνισμός Του Γκολ της Εβδομάδας – Goal Of The Week του UEFA Champions League που  θα “τρέχει” η Nissan, δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του ποδοσφαίρου – και όχι μόνο –  να ψηφίσουν τα πιο θεαματικά γκολ από κάθε αγωνιστική εβδομάδα. Η ψηφοφορία είναι ανοικτή από τα μεσάνυχτα κάθε Τετάρτης (ώρα Κεντρικής Ευρώπης), μετά τη λήξη των εν λόγω αγώνων. Οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες θα παίρνουν μέρος σε εβδομαδιαίες κληρώσεις  που θα τους προσφέρουν την ευκαιρία να κερδίσουν  μια σειρά από δώρα, όπως επίσημα προϊόντα Nissan – UEFA Champions League, αλλά και την πιθανότητα δύο τυχεροί εξ αυτών,  να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στο Cardiff τον ερχόμενο Ιούνιο.

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις