Το δροσερό πρωτότυπο Nissan JUKE Fuji Sunset Buggy κάνει ντεμπούτο στην Ισπανία

Την Ισπανία και τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού επέλεξε η Nissan για να παρουσιάσει το πρωτότυπο JUKE, που συναρπάζει με τη «δροσερή» εμφάνισή του.

Στο μεταξύ βάζεις ένα αντίσκηνο στην οροφή του Juke και είσαι άρχοντας

Στην ιβηρική χερσόνησο λοιπόν, η ιαπωνική μάρκα παρουσίασε το δροσερό πρωτότυπο που ονομάζει JUKE Fuji Sunset Buggy. Το συγκεκριμένο μοντέλο πήρε το όνομά του από το ομώνυμο εξωτερικό χρώμα της γκάμας του μοντέλου, συνδυάζοντας τους πορτοκαλί τόνους του ηλιοβασιλέματος πάνω από το όρος Fuji στην Ιαπωνία με τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα στις ακτές της Μεσογείου. Το πρωτότυπο JUKE Fuji Sunset Buggy , αποτελεί την πιο όμορφη πρωτότυπη εκδοχή του ξεχωριστού compact crossover και έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, που εξερευνούν τις καλύτερες παραλίες με τις σανίδες του surf, στην οροφή του αυτοκινήτου τους.

Ωραία ιδέα το buggy

Συγκεντρώνοντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που εκτιμούν δεόντως και εκείνοι που αγαπούν τα καλοκαιρινά σπορ, το Nissan JUKE είναι ένα ξεχωριστό compact crossover, σχεδιασμένο για να κάνει απολαυστική την οδήγηση. Κατασκευασμένο στο Sunderland του Ηνωμένου Βασιλείου, κινείται από τον αποδοτικό βενζινοκινητήρα DIG-T 1,0 λίτρου με ισχύ 114 PS, προσφέροντας έναν συναρπαστικό συνδυασμό ευέλικτων επιδόσεων, οικονομίας καυσίμου και ποιότητας κύλισης.

To Nissan JUKE Fuji Sunset Buggy στο ηλιοβασίλεμα της Μεσογείου

Οι συνδεδεμένες υπηρεσίες και οι αναβαθμίσεις over – the – air, κάνουν το JUKE πιο συνδεδεμένο από ποτέ. Ανάλογα με την εξοπλιστική έκδοση του μοντέλου, το αυτοκίνητο διαθέτει το σύστημα πλοήγησης και ψυχαγωγίας NissanConnect, οθόνη αφής 8 ιντσών, Wi-Fi hotspot εντός αυτοκινήτου και αναγνώριση φωνής. Η τεχνολογία ProPILOT της Nissan προσφέρει ηλεκτρονική υποβοήθηση διεύθυνσης, επιτάχυνσης και πέδησης, σχεδιασμένη για χρήση σε αυτοκινητόδρομο και σε κυκλοφορία σε μια λωρίδα.

Με τα surf, οδεύοντας προς την παραλία

Το νέο JUKE ξεκινά από τις 18.700€. Η δοκιμή και η βαθμολόγηση του μοντέλου από το Topspeed.gr εχει ολοκληρωθεί και έρχεται σύντομα.