Φωτοβολταϊκά στα κεντρικά της, στη Χιροσίμα, έβαλε η Mazda

Θα φορτίζει τα ΜΧ-30 που θα κατασκευάζονται εκεί

Tην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων στις κεντρικές εγκαταστάσεις της, στη Χιροσίμα, ανακοίνωσε η Mazda Motor Corporation, στα πλαίσια των συνεχών και συντονισμένων ενεργειών να προωθήσει τις πράσινες τεχνολογίες στις μονάδες παραγωγής και στα γραφεία της.

Συνολικά τοποθετήθηκαν 2,698 φωτοβολταϊκά πάνελ στην οροφή των κεντρικών αποθηκών της Ujina σε μία έκταση 11,000 τετραγωνικών μέτρων, και είναι τα πρώτα από μια σειρά συστημάτων που θα τοποθετηθούν σε όλες τις κεντρικές εγκαταστάσεις της Mazda στην Ιαπωνία.

Η ηλεκτρική ενέργεια των 1,1MW που παράγεται από τους ηλιακούς συλλέκτες θα παρέχεται σε ολόκληρο το εργοστάσιο και θα χρησιμοποιείται για τη φόρτιση των μπαταριών όλων των μοντέλων EV MX-30 που παράγονται εκεί.

Η Mazda, πιστή στην εταιρική της δέσμευση να παράγει αυτοκίνητα με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα έως το 2050, έχει ήδη ξεκινήσει να εισάγει πράσινες τεχνολογίες σε όλες τις μονάδες παραγωγής και στους χώρους εργασίας.

Για την τοποθέτηση των φωτοβολταϊκών συστημάτων στις εγκαταστάσεις της Mazda στη Χιροσίμα μπορείτε να δείτε περισσότερα στο βίντεο εδώ.

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις