Μια πρωτιά και ένα… δώρο από την Peugeot Automotivo

Το 2018 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για την Peugeot Automotivo. O επίσημος διανομέας  και επισκευαστής της γαλλικής μάρκας, κατέκτησε την κορυφή των πωλήσεων της Peugeot το έτος που πέρασε σε όλο το δίκτυο με την πρωτιά στις πανελλαδικές ταξινομήσεις. Ουσιαστικά, ο διανομέας διακρίθηκε για τις άριστες επιδόσεις του σε ένα δίκτυο 43 σημείων ανά την Ελλάδα. 

Μπορεί οι διεθνείς, αλλά και οι πανελλήνιες επιτυχίες της Peugeot να έχουν διαμορφώσει την προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών, αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντικές και οι επιμέρους επιδόσεις, οι οποίες επιτυγχάνονται στην ελληνική αγορά. Με εξαιρετικές επιδόσεις τόσο στα επιβατικά όσο και στα επαγγελματικά, αλλά και στις εταιρικές πωλήσεις, καθώς και στην επισκευή αυτοκινήτων και τα ανταλλακτικά, η Peugeot Automotivo διακρίθηκε για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν οι πελάτες της δημοφιλούς γαλλικής μάρκας. 

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Automotivo, Θωμά Τρομπούκη, «η πρωτιά σημαίνει ότι η Peugeot Automotivo διαθέτει τους απαραίτητους πόρους και τα εργαλεία, ώστε να αντιστέκεται επιτυχώς στις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες, κατέχουσα βαθιές ρίζες στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού. Αυτό της επιτρέπει να ξεπερνά τις πρόσκαιρες δυσκολίες, έχοντας κατακτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών, με συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της και αναβάθμιση των λειτουργικών της διαδικασιών».

Η Peugeot Automotivo με παρουσία στον χώρο του αυτοκινήτου από το 1992, προσφέρει διαρκή και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών τόσο σε επίπεδο πωλήσεων, όσο και σε επίπεδο εξυπηρέτησης μετά την πώληση. Η φιλοσοφία της Automotivo βασίζεται στη σωστή και ειλικρινή αντιμετώπιση των πελατών.  Ο διανομέας έχει αναπτύξει το δίκτυο καταστημάτων του σε  Χαλάνδρι (Λεωφόρος Κηφισίας 278) και Γέρακα (οδός Καστοριάς 15) και στοχεύει στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών. 

Με αφορμή την πρωτιά, η Peugeot Automotivo, μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου 2019 προσφέρει στο αγοραστικό κοινό, 2 service Δωρεάν με την αγορά καινούριου αυτοκινήτου Peugeot.

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις