Ψάχνεις ελαφρώς μεταχειρισμένο; Η Peugeot το χει!

Σου… γυάλισε το 508, το καινούριο 208 ή κάποιο από τα SUVs της Peugeot και εύχεσαι να τα έβρισκες ελαφρώς μεταχειρισμένα (άρα φθηνότερα), αλλά εγγυημένα; Αν ναι, η ευκαιρία που έψαχνες, ίσως να βρίσκεται μπροστά σου. Για μια ακόμα φορά, η Peugeot διαθέτει μια υπερπλήρη γκάμα επιλεγμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, προσφέροντας την δυνατότητα απόκτησης του οποιουδήποτε  μοντέλου της με λίγα χιλιόμετρα, σαν καινούριο.

Τα επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα Peugeot – από  το σούπερ μίνι Peugeot 108 έως την ναυαρχίδα 508, το Ευρωπαϊκό αυτοκίνητο της χρονιάς Peugeot 208, οποιοδήποτε μοντέλο από την εξαιρετικά δημοφιλή οικογένεια των SUVs 2008, 3008 και 5008 καθώς και το  MPV Peugeot Rifter, διατίθενται σε πλήθος εκδόσεων και επιπέδων εξοπλισμού, αυτόματων και χειροκίνητων, βενζίνης και πετρελαίου, με πλήρες ιστορικό συντήρησης και γραπτή εγγύηση χιλιομέτρων. 

Τα επιλεγμένα μεταχειρισμένα της Peugeot, διατίθενται με τα εξής σημαντικά οφέλη:

Εντός Εργοστασιακής Εγγύησης  

Δωρεάν 2 Εργοστασιακά Service

Δωρεάν Έξοδα Μεταβίβασης και Τέλη Κυκλοφορίας 2020

Πιστοποιημένος Έλεγχος Ασφαλείας 20 ζωτικών σημείων

Αντιβακτηριδιακός καθαρισμός κλιματισμού και απολύμανση

Δυνατότητα ανταλλαγής του παλιού αυτοκινήτου

Επιπλέον, στις εκθέσεις διανομέων της  PEUGEOT πανελλαδικά θα βρίσκονται προς πώληση επίσης, πολλά, επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα άλλων μαρκών.