Η Ford προσφέρει αγορές με μηδενικό επιτόκιο!

Η Ford λέει ότι θέλει να… μηδενίσει τις έγνοιες των πελατών της (μιας και όλοι έχουμε… κάμποσες, λόγω της συγκυρίας που βιώνουμε αυτή την περίοδο) και το εννοεί! Γι’ αυτό το λόγο και προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να αποκτήσουν το αγαπημένο τους EcoSport, Fiesta ή Focus με τους πλέον προνομιακούς όρους χρηματοδότησης μέσω του νέου προγράμματος MyFord 0.

Τι είναι αυτό; Με επιτόκιο 0% και χωρίς επιπλέον εισφορά, το πρωτοποριακό πρόγραμμα χρηματοδότησης MyFord 0 της Ford Finance εξασφαλίζει μηδενικούς τόκους για επιλεγμένες εκδόσεις των EcoSport, Fiesta και Focus που θα αγοραστούν έως και τις 30 Ιουνίου. Το συνολικό όφελος αγοράς μεγιστοποιείται, αφού το MyFord 0 συνδυάζεται με τα προωθητικά προγράμματα που προσφέρονται στα μοντέλα αυτά.

Η Ford δεν σταματά εδώ, αλλά δίνει έναν ακόμα λόγο για ξέγνοιαστα χαμόγελα. Με την 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect με την οποία προσφέρονται τα EcoSport, Fiesta και Focus στην ελληνική αγορά αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη στα μοντέλα της και προσδίδει ένα ακόμα ισχυρό πλεονέκτημα σε όσους επιθυμούν να συμβιώσουν απροβλημάτιστα με το νέο τους αυτοκίνητο για πολλά χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ford Finance μπορείς να βρεις μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Fordκαι κάνοντας κλικ εδώ

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις