Κάνε δωρεάν τον χειμερινό έλεγχο του Peugeot σου

Αν έχεις Peugeot, δεν θα είναι κακό να του κάνεις το καθιερωμένο χειμωνιάτικο τσεκ απ, ώστε να βεβαιωθείς ότι όλα λειτουργούν όπως πρέπει, για να σε φροντίσει, όπως το φροντίζεις.

Αυτό, η αντιπροσωπεία της Peugeot στην Ελλάδα το ξέρει καλά και, αναγνωρίζοντας ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, κάνει μια φανταστική προσφορά: Καλεί όλους τους πελάτες της μάρκας, να προσέλθουν σε ένα κατάστημα του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Peugeot, ώστε να προβούν σε έναν ΔΩΡΕΑΝ χειμερινό έλεγχο 20 σημείων του αυτοκινήτου τους προκειμένου να είναι ασφαλείς και προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν όλα τα ενδεχόμενα του καιρού.

Ο δωρεάν έλεγχος που προσφέρει η Peugeot περιλαμβάνει:

•    Ελαστικά, φώτα, υαλοκαθαριστήρες, φρένα,  έλεγχο καυσαερίων,  σύστημα διεύθυνσης, ανάρτησης , φόρτισης  μπαταρίας ,  κλιματισμού και αμαξώματος.

•    Δωρεάν συμπλήρωση όλων των υγρών έως 500ml συνολικά  (λάδι κινητήρα, υγρό φρένων, αντιψυκτικό και  υγρό πλυστικής συσκευής).

Με κάθε Χειμερινό έλεγχο, οι πελάτες της Peugeot θα λαμβάνουν ένα γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας του αυτοκινήτου τους.

Επιπλέον, κατεβάζοντας την εφαρμογή «myPeugeot» στο κινητό τηλέφωνο (smart phone) ή στο τάμπλετ,  o χρήστης κερδίζει ένα κουπόνι έκπτωσης σε επιλεγμένες κατηγορίες ανταλλακτικών πολύ χρήσιμες για την συντήρηση του αυτοκινήτου του.

Με την επίδειξη του κουπονιού, στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Peugeot  έως τις 28/02/2017, ισχύουν οι παρακάτω εκπτώσεις:

 •    25% έκπτωση στους  Υαλοκαθαριστήρες, Μπαταρία, Τακάκια – Δίσκους φρένων, Αμορτισέρ, Συμπλέκτη, Σετ χρονισμού,  Αντιψυκτικό υγρό, και στα Λιπαντικά  TOTAL.

•    35% έκπτωση στα Ελαστικά Michelin, Good Year, Dunlop

Το πρόγραμμα Δωρεάν χειμερινού ελέγχου ισχύει έως τις 28 Φεβρουαρίου 2017  στους συνεργαζόμενους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές της Peugeot.

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις