Η «επικίνδυνη αποστολή» της Abarth

Η Abarth κατάφερε να κάνει το αδύνατο δυνατό, να δημιουργήσει ένα ηλεκτρικό 500 που διατηρεί τις επιδόσεις και την οδηγική απόλαυση που χαρακτηρίζουν τη μάρκα

Η Abarth εμφανίστηκε μαζί με το Mission: Impossible – Dead Reckoning Μέρος Ένα κατά τη διάρκεια της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας του επόμενου κεφαλαίου του έπους, σε σενάριο και σκηνοθεσία Christopher McQuarrie. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουνίου στο υποβλητικό σκηνικό της Ρώμης, ενώ θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες τοποθεσίες όπου γυρίστηκε η ταινία, όπως το Λονδίνο, το Άμπου Ντάμπι και άλλες. Η ταινία, παραγωγής Paramount Pictures και Skydance, θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο στις 12 Ιουλίου.

Δύο ήταν οι πρωταγωνιστές της προεπισκόπησης: το θρυλικό Fiat 500 Abarth της δεκαετίας του 1960, με κεντρικό σημείο αναφοράς τη ρομαντική Piazza di Spagna, το οποίο οι θαυμαστές αναγνώρισαν αμέσως σε μία από τις σκηνές κορύφωσης της ταινίας, και το νέο Abarth 500e, ένα ανυπότακτο, αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο με ελκυστική και κομψή σχεδίαση, το οποίο βρισκόταν μπροστά από το κόκκινο χαλί που οδηγούσε στην αίθουσα.

Αυτή η χρονική σύμπτωση δεν είναι τυχαία: η Abarth ήταν ανέκαθεν συνώνυμη με συναρπαστικές οδηγικές εμπειρίες, όπως αυτές που οι θεατές θα μπορέσουν να απολαύσουν αυτό το καλοκαίρι στην ταινία Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, μόνο στους κινηματογράφους. Η συνεργασία απορρέει από την επιθυμία να τονιστούν τα κοινά συναισθήματα που οι δύο μάρκες πάντα μοιράζονταν και εξέφραζαν: συναρπαστική οδήγηση, αδρεναλίνη, δύναμη και εξαιρετικές επιδόσεις.

Αυτές οι κοινές αξίες θα εξιστορηθούν λεπτομερώς στο “Mission Possible”, ένα συναρπαστικό νέο τηλεοπτικό σποτ που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με αυτό το κεφάλαιο του Mission: Impossible, με το οποίο η Abarth μοιράζεται τις θεμελιώδεις αρχές της. Το λανσάρισμα του Nuova Abarth 500e είναι η απόδειξη ότι ένα ηλεκτρικό Abarth, συναρπαστικό και διασκεδαστικό στην οδήγηση, είναι πράγματι μια Mission Possible. Γιατί η Abarth κάνει το αδύνατο δυνατό. Στριφογυρίζοντας στους δρόμους της Ρώμης, το αρχικό μοντέλο της δεκαετίας του 1960 μεταμορφώνεται στο νέο ηλεκτρικό μοντέλο, εκφράζοντας, με καθαρό “Mission: Impossible Style”, τη στάση της μάρκας για την επίτευξη “έξτρα επιδόσεων” σε σχέση με τα κανονικά αυτοκίνητα και δείχνοντας πόσο συναρπαστικό και ισχυρό είναι το ηλεκτρικό Abarth.

Σχετικά με το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 12 Ιουλίου:

Στο Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, ο Ethan Hunt (Tom Cruise) και η ομάδα του IMF ξεκινούν την πιο επικίνδυνη αποστολή τους: να εντοπίσουν ένα τρομακτικό νέο όπλο που απειλεί όλη την ανθρωπότητα πριν πέσει σε λάθος χέρια. Με τον έλεγχο του μέλλοντος και τη μοίρα του κόσμου να διακυβεύονται, και με τις σκοτεινές δυνάμεις του παρελθόντος του Ίθαν να πλησιάζουν, αρχίζει ένας θανάσιμος αγώνας δρόμου γύρω από τον κόσμο. Αντιμέτωπος με έναν μυστηριώδη και παντοδύναμο εχθρό, ο Ίθαν αναγκάζεται να σκεφτεί ότι τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο σημαντικό από την αποστολή του, ούτε καν οι ζωές εκείνων για τους οποίους νοιάζεται περισσότερο.