FordGoFurther2016 Mustang 01 Δυο νέες ξεχωριστές εκδόσεις Ford Mustang, για... περισσότερα όνειρα το 2017

Δυο νέες ξεχωριστές εκδόσεις Ford Mustang, για… περισσότερα όνειρα το 2017

FordGoFurther2016 Mustang 01 Δυο νέες ξεχωριστές εκδόσεις Ford Mustang, για... περισσότερα όνειρα το 2017

Οι νέες Ford Mustang Black Shadow Edition και Ford Mustang Blue Edition προσφέρουν μοναδικό στυλ και premium προδιαγραφές για τους Ευρωπαίους πελάτες

H Σοφιστικέ Mustang Black Shadow διαθέτει μοναδικές μαύρες ζάντες αλουμινίου και λεπτομέρειες. Η Δυναμική Mustang Blue Edition αναδεικνύει το πνεύμα των κλασικών Mustang με αμάξωμα βαμμένο σε Grabber Blue 

Και οι δύο εκδόσεις προσφέρουν προηγμένο εξοπλισμό όπως σύστημα συνδεσιμότητας SYNC 3, θερμαινόμενα και κλιματιζόμενα καθίσματα, premium ηχοσύστημα και πολυτελές, δερμάτινο σαλόνι

15FordMustang 12 HR Δυο νέες ξεχωριστές εκδόσεις Ford Mustang, για... περισσότερα όνειρα το 2017

Η νέα Ford Mustang Black Shadow Edition εξοπλίζεται με αποκλειστικές μαύρες ζάντες αλουμινίου 19-ιντσών και μαύρες λεπτομέρειες αμαξώματος. 

Η Ford Mustang Blue Edition αποπνέει το πνεύμα των κλασικών μοντέλων Ford Mustang που ήταν βαμμένα σε εντυπωσιακές αποχρώσεις Grabber”, υιοθετώντας ένα Grabber Blue αμάξωμα με σπορ ρίγες.

Και τα δύο μοντέλα διατίθενται σε έκδοση fastback και προσφέρουν εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών όπως θερμαινόμενα και κλιματιζόμενα καθίσματα, σύστημα επικοινωνίας & ψυχαγωγίας SYNC 3 της Ford με πλοήγηση και ένα premium ηχοσύστημα.

15FordMustang 56 HR Δυο νέες ξεχωριστές εκδόσεις Ford Mustang, για... περισσότερα όνειρα το 2017

«Η Ford Mustang έχει κάθε λόγο να ξεχωρίσει στους Ευρωπαϊκούς δρόμους και με τις νέες εκδόσεις Ford Mustang Black Shadow Edition και Blue Edition, οι οδηγοί της Mustang θα προσελκύσουν ακόμα περισσότερο την προσοχή,» δήλωσε ο Roelant de Waard, vice president, Marketing, Sales & Service, Ford Ευρώπης. «Οι ειδικές εκδόσεις Ford Mustang αποτελούν ένα σημαντικό κεφάλαιο της ιστορίας Mustang πάνω από 50 χρόνια, και τώρα οι Ευρωπαίοι πελάτες μπορούν να παίξουν το δικό τους ρόλο στην πλούσια ιστορία των ειδικών εκδόσεων του εμβληματικού μοντέλου.»

FordGoFurther2016 Mustang 02 Δυο νέες ξεχωριστές εκδόσεις Ford Mustang, για... περισσότερα όνειρα το 2017

Mustang Black Shadow Edition 

Η Ford Mustang Black Shadow Edition θα είναι διαθέσιμη για παραγγελία με τον 5.0L V8 κινητήρα 421 ίππων της Ford και εξάρι μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο από τον Ιανουάριο του 2017.

Διατίθεται με τέσσερις χρωματικές επιλογές  – Platinum White, Triple Yellow, Race Red και Grabber Blue – ενώ το μοναδικό στυλ αμαξώματος περιλαμβάνει έμβλημα μαύρου Pony για τη μάσκα GT, αποκλειστικές μαύρες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών με σχέδιο ακτίνων Y, μαύρες ρίγες στο φούσκωμα του καπό και χαμηλά στο πλάι μεταξύ των θόλων, αλλά και μαύρα λογότυπα 5.0-litre στα εμπρός φτερά.

Το υψηλών προδιαγραφών μοντέλο περιορισμένης έκδοσης παραγωγής προσφέρει αισθητήρες παρκαρίσματος, θερμαινόμενα και κλιματιζόμενα εμπρός καθίσματα, ένα premium ηχοσύστημα ShakerPro με 12-ηχεία και ένα ισχυρό subwoofer 8-ιντσών στο πορτμπαγκάζ, πολυτελές μαύρο δερμάτινο σαλόνι με εντυπωσιακές ραφές στον πίνακα οργάνων και ασορτί ένθετα στις πόρτες.

FordGoFurther2016 Mustang 03 Δυο νέες ξεχωριστές εκδόσεις Ford Mustang, για... περισσότερα όνειρα το 2017

Mustang Blue Edition 

Οι χαρακτηριστικές αποχρώσεις Grabber της Ford – που ονομάστηκαν έτσι λόγω της ικανότητάς τους να τραβάνε την προσοχή (grab attention) – λανσαρίστηκαν για πρώτη φορά με τις 1969 Shelby GT350 και GT500. 


Από τότε, η Ford προσφέρει κάθε τόσο τη Mustang σε περισσότερες από 20 διαφορετικές αποχρώσεις Grabber μεταξύ των οποίων οι Grabber Orange, Grabber Yellow και Grabber Lime – με τα μοντέλα που είναι βαμμένα σε απόχρωση Grabber να προσελκύουν από παλιά το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των συλλεκτών.

Η νέα Ford Mustang Blue Edition διατίθεται τώρα για παραγγελία είτε με τον 5.0L V8 της Ford 421 ίππων ή με τον οικονομικό 317 PS 2.3 EcoBoost 317 ίππων και εξάρι μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο, και προσφέρει ένα εντυπωσιακό εξωτερικό σε Grabber Blue που αναδεικνύεται με μαύρες ρίγες στο καπό και την οροφή, αλλά και μαύρες, πολυάκτινες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.

Και οι δύο νέες ειδικές εκδόσεις περιλαμβάνουν το σύστημα SYNC 3 της Ford με οθόνη αφής 8-ιντσών, που επιτρέπει στους οδηγούς να εντοπίζουν γειτονικά καφέ, σταθμούς ανεφοδιασμού ή πάρκινγκ αυτοκινήτων, σταθμούς τρένων, αεροδρόμια και ξενοδοχεία πιέζοντας απλά ένα μπουτόν και λέγοντας “I need petrol,” και “I need to park.”

15FordMustang 34 HR Δυο νέες ξεχωριστές εκδόσεις Ford Mustang, για... περισσότερα όνειρα το 2017

Η Mustang στην Ευρώπη

Η Ford Mustang 5.0-litre V8 fastback με μηχανικό κιβώτιο επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 4,8 δευτερόλεπτα, ενώ το μοντέλο 2.3L EcoBoost fastback επίσης με μηχανικό κιβώτιο σε 5,8 δευτ.

Σχεδόν 23.000 Ford Mustang έχουν πουληθεί και παραγγελθεί στην Ευρώπη από το καλοκαίρι του 2015 που λανσαρίστηκε το θρυλικό, σπορ αυτοκίνητο. Περίπου τα δύο τρίτα εξ αυτών ήταν μοντέλα fastback. Κόκκινο, γκρι και μαύρο είναι τα πιο δημοφιλή χρώματα της Mustang στην Ευρώπη και το 64% των πελατών επιλέγει τον V8 κινητήρα. Τα μοντέλα EcoBoost είναι πιο δημοφιλή στη Ν. Ευρώπη.

15FordMustang 33 HR Δυο νέες ξεχωριστές εκδόσεις Ford Mustang, για... περισσότερα όνειρα το 2017

Ανάμεσα στους πιο φανατικούς οπαδούς της Mustang είναι ο Adelbert Engler από το Βέλγιο, που έχει δημιουργήσει μία συλλογή από 5.500 μοντέλα Mustang υπό κλίμακα, καθώς και αρκετά κλασικά μοντέλα κανονικών διαστάσεων.

FordGeneva2015 Mustang 11 Δυο νέες ξεχωριστές εκδόσεις Ford Mustang, για... περισσότερα όνειρα το 2017

Στα 97 του, ο Lennart Ribring από τη Σουηδία είναι από τους γηραιότερους Ευρωπαίους οπαδούς της Mustang. Ο Ribring ήταν ένας από τους πρώτους πελάτες στη γενέτειρά του Σουηδία που αγόρασε μία από τις πρώτες Mustang του 1960, και τώρα είναι περήφανος ιδιοκτήτης μιας νέας 5.0L V8 Ford Mustang fastback.

http://www.topspeed.gr/2016/11/97-mustang.html

FordMustang2015 63.jpg Δυο νέες ξεχωριστές εκδόσεις Ford Mustang, για... περισσότερα όνειρα το 2017