Σκυταλοδρομίες για καλό σκοπό

Για ακόμα μία χρονιά, η Teoren Motors B. Ν. Θεοχαράκης, συμμετέχει ενεργά στην ενίσχυση ξεχωριστών αθλητικών οργανώσεων με την υποστήριξή της στο θεσμό των Street Relays.

Συνεχίζοντας την υποστήριξη της σε αθλητικά δρώμενα τα οποία πέρα από το αθλητικό τους πνεύμα ξεχωρίζουν και για το έντονα κοινωνικό τους χαρακτήρα, η Teoren Motors B. N. Θεοχαράκης στηρίζει το θεσμό των Street Relays. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή διοργάνωση σκυταλοδρομίας που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης και όπου οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν σε ομάδες 2 ή 4 ατόμων. Για το 2016, οκτώ πόλεις σε όλη την Ελληνική επικράτεια θα φιλοξενήσουν τα Street Relays, με τη σκυτάλη να «τρέχει» από πόλη σε πόλη μεταφέροντας το μήνυμα του αθλητισμού, της αλληλεγγύης και της ομαδικής συνεργασίας.

Στο πλευρό της διοργάνωσης θα βρίσκεται η Renault που θα υποστηρίξει και τους οκτώ αγώνες που θα πραγματοποιηθούν το 2016, με αφετηρία την Κυριακή 20 Μαρτίου στην πόλη της Καλαμάτας. Η κοινωνική προσφορά με την προβολή και ενίσχυση ιδρυμάτων που παράγουν κοινωφελές έργο, σε παράλληλη πορεία με την ανάδειξη του αθλητικού και ομαδικού πνεύματος καθιστούν τα Street Relays μια πραγματικά μοναδική διοργάνωση με βάσεις και φιλοσοφία που ταιριάζουν απόλυτα με την υπογραφή της Renault Passion for Life.

Πρόγραμμα Βίκος Street Relays 2016

Καλαμάτα 20 Μαρτίου

Γλυφάδα 10 Απριλίου

Καβάλα 24 Απριλίου

Κοζάνη 22 Μαΐου

Ιωάννινα 4 Ιουνίου

Θεσσαλονίκη 24 Σεπτεμβρίου

Λάρισα 15 Οκτωβρίου

Πειραιάς 6 Νοεμβρίου

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις