Live η Κίνηση στους δρόμους

XEV YOYO Easy Young: Η Ιδανική Λύση Ηλεκτρικής Μετακίνησης στην Πόλη, Με Τιμή από 9.900 Ευρώ

Η XEV Hellas ανακοινώνει την κυκλοφορία της νέας έκδοσης YOYO Easy Young, προσφέροντας μια προσιτή, στιλάτη και απόλυτα πρακτική επιλογή για τις αστικές μετακινήσεις. Η συγκεκριμένη έκδοση, με τελική τιμή 10.900 ευρώ, και μόλις 9.900 ευρώ για νέους έως 29 ετών με την επιδότηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3», φέρνει την ηλεκτροκίνηση πιο κοντά από ποτέ στο ελληνικό κοινό.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά YOYO Easy Young

Το YOYO Easy Young, με το συμπαγές μήκος των 2,53 μέτρων και ακτίνα στροφής μόλις 4,5 μέτρων, είναι ιδανικό για την πολυσύχναστη ζωή της πόλης, διευκολύνοντας το παρκάρισμα και τους ελιγμούς ακόμα και σε στενά σημεία. Η μπαταρία LFP, χωρητικότητας 10,4 kWh, προσφέρει αυτονομία έως και 150 χιλιόμετρα με μία φόρτιση, ενώ η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 80 χλμ./ώρα, παρέχοντας ασφάλεια και δυνατότητα κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους και λεωφόρους.

Άνεση και Τεχνολογία

Η XEV εξοπλίζει το YOYO Easy Young με πληθώρα χαρακτηριστικών που συνδυάζουν άνεση και λειτουργικότητα:

  • A/C και ηλεκτρικά παράθυρα/καθρέπτες για ευκολία χρήσης σε καθημερινές συνθήκες.
  • Είσοδος και εκκίνηση χωρίς κλειδί, προσφέροντας επιπλέον πρακτικότητα.
  • Κεντρική οθόνη 7 ιντσών με Bluetooth και βάση τοποθέτησης smartphone, μαζί με 3 θύρες USB, διασφαλίζοντας σύνδεση και ενημέρωση.
  • Σύστημα φρένων με δισκόφρενα και ABS και στους τέσσερις τροχούς, για αυξημένη ασφάλεια κατά την οδήγηση.

Ετοιμοπαράδοτο και Οικονομικό

Η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη για άμεση παράδοση σε περιορισμένο αριθμό οχημάτων. Η ανταγωνιστική τιμή καταλόγου των 13.900 ευρώ διαμορφώνεται στα 10.900 ευρώ με την επιδότηση, ενώ για τους νέους έως 29 ετών, μειώνεται περαιτέρω στα 9.900 ευρώ, καθιστώντας το YOYO Easy Young μια εξαιρετικά συμφέρουσα πρόταση.

Επισκεφθείτε τα καταστήματα της XEV Hellas σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καρδίτσα, Κέρκυρα, Λάρισα και Σύρο για να δείτε από κοντά το YOYO Easy Young και να ανακαλύψετε την ιδανική λύση ηλεκτρικής μετακίνησης για εσάς και την πόλη.