Από 14.790 ευρώ το Hyundai i10 Ν Line

 Με τιμές από 14.790 ευρώ για το χιλιάρι με τους 84 ίππους και από 15.490 για το 1,2 λίτρων με τους 100 ίππους, η Hyundai ρίχνει στην ελληνική αγορά το ολοκαίνουριο i10 N Line, το οποίο συνδυάζει το σχεδιασμό του Νέου i10 με τον σπορ χαρακτήρα και τη εμφάνιση του τμήματος N. 

To ολοκαίνουριο i10 N Line διαθέτει έναν κινητήρα T-GDi 1.0 λίτρων με 100 PS και ροπή 172 Nm, ο οποίος προσφέρει αυξημένη οδηγική απόδοση καθώς και έναν 1,2-λίτρων MPi 4-κύλινδρο κινητήρα με ροπή 84 PS και 118 Nm. Και οι δύο κινητήρες είναι διαθέσιμοι με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων και διαθέτουν Energy Regeneration System.

Ο turbo κινητήρας διαθέτει το σύστημα διαρκώς μεταβαλλόμενης διάρκειας λειτουργίας των βαλβίδων (CVVD), του Hyundai Motor Group, που επιτρέπει τον έλεγχο της διάρκειας βύθισης των βαλβίδων εισαγωγής για όσο χρειάζεται, επιτυγχάνοντας βελτιστοποίηση της απόδοσης, των εκπομπών ρύπων, καθώς και της οικονομίας καυσίμου κατά 10%. 

Το μοντέλο, το οποίο διαθέτει ολοκληρωμένο πακέτο συνδεσιμότητας καθώς και προηγμένα συστήματα ασφαλείας, ισορροπεί στην αντίθεση μεταξύ των μαλακών επιφανειών και των επιθετικών γραμμών. Οι βελτιώσεις του εξωτερικού σχεδιασμού περιλαμβάνουν ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και εμπρός μάσκα, δίνοντάς του ακόμη πιο δυναμική εμφάνιση που εμπνέεται από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Οι νέες 16” ζάντες αλουμινίου και τα φώτα LED Daytime αναδεικνύουν την ξεχωριστή σχεδίαση του ολοκαίνουριου i10 N Line και τονίζουν τη σπορ συμπεριφορά του αυτοκινήτου.

Η εσωτερική σχεδίαση του Νέου i10 N Line, εμπνευσμένη από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό διαθέτει τιμόνι, λεβιέ ταχυτήτων και σπορ σκούρα καθίσματα με το διακριτικό Ν. Το σπορ σύνολο ολοκληρώνουν οι κόκκινοι δακτύλιοι εξαερισμού και τα μεταλλικά πεντάλ.

Όπως και στο Νέο i10, το εσωτερικό του Νέου i10 N Line προσφέρει νεανική αίσθηση σε συνδυασμό με χρηστικότητα. Ένα από τα σημαντικά στοιχεία του εσωτερικού χώρου είναι το επιπλέον πλάτος του οχήματος.

Το ολοκαίνουριο i10 N Line διαθέτει την, ήδη γνωστή από το Νέο i10, σειρά νέων χαρακτηριστικών συνδεσιμότητας, καθιστώντας το ηγέτη στην κατηγορίας του. Διαθέτει επίσης, το πιο ολοκληρωμένο πακέτο ενεργητικής ασφάλειας στην κατηγορία του με τις εξελιγμένες τεχνολογίες Hyundai SmartSense που πλήρούν τα υψηλότερα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας.

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις