Κατασκευαστής ελαστικών της χρονιάς η Yokohama

Το πρώτο της βραβείο NTDA Tyre Manufacturer of the Year, απέσπασε η ΥΟΚΟΗΑΜΑ, στην τελετή απονομής των βραβείων για τους κατασκευαστές ελαστικών, στο Birmingham του Ηνωμένου Βασιλείου. Σύμφωνα με την κριτική επιτροπή, το συγκεκριμένο βραβείο αποδεικνύει ότι η YOKOHAMA είναι ο καλύτερος πρεσβευτής, σε παγκόσμια κλίμακα, ως προς την  ανταγωνιστική παραγωγή και την παροχή υπηρεσιών, αποτελώντας πρότυπο για τους ανταγωνιστές της στον κλάδο.

Μετά από την τελετή απονομής των βραβείων, ακολούθησε ένα ημερήσιο συνέδριο που επικεντρώθηκε  στις επενδύσεις σε προσωπικό και τεχνολογία, καθώς και στις επερχόμενες τάσεις στην βιομηχανία των ελαστικών.  Περίπου 600 μέλη της βιομηχανίας ελαστικών του Ηνωμένου Βασιλείου, συγκεντρώθηκαν στο ICC στο Μπέρμιγχαμ για το 90ο ετήσιο δείπνο του NTDA και των βραβείων της βιομηχανίας ελαστικών.

Στελέχη  της YOKOHAMA UK και της  Yokohama High Performance Tyres Ltd, μαζί με τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της YOKOHAMA Europe,  παρουσιάζουν με υπερηφάνεια το βραβείο

Η γκάμα των ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

Τα υψηλής ποιότητας ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ εισάγει και διανέμει στην ελληνική αγορά, από το 1957 η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ.

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις