Πώς να κάνεις test drive ένα Subaru

Από τις εννέα το πρωί ως τις πέντε το απόγευμα, στις 20-21 Ιανουαρίου, η Subaru έχει open days. Αυτό, πρακτικά σημαίνει ότι έχεις την ευκαιρία να οδηγήσεις τα Subaru XV και Impreza, όπως και τα Forester, Outback και Levorg.

Στην καινούργια χρονιά, η νέα μάρκα θέλει να κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα και γι’ αυτό προσκαλεί όλους τους φίλους της να γνωρίσουν και οδηγήσουν τα δύο ολοκαίνουργια μοντέλα, το Impreza και το SUBARU XV, που πατάνε πάνω στη νέα πλατφόρμα SGP (Subaru Global Platform). Με τη μόνιμη τετρακίνηση Symmetrical AWD της SUBARU, τον επανασχεδιασμένο βενζινοκινητήρα Boxer (των 1.6 και 2.0 λίτρων) και το αυτόματο κιβώτιο CVT, τα νέα Impreza και SUBARU XV φέρουν το σύστημα προληπτικής ασφάλειας EyeSight στον βασικό εξοπλισμό τους.
Με EyeSight είναι εξοπλισμένο και το ανανεωμένο Forester 2.0i ES CVT που θα είναι επίσης διαθέσιμο για test drive, μαζί με το Forester 2.0i 6MT, το Outback 2.0D ES και το Levorg 1.6 GT-S.

Η ιαπωνική μάρκα είναι γνωστή για την αφοσίωσή της στην χρήση και εξέλιξη της υψηλής τεχνολογίας στα αυτοκίνητά της. Μια κορυφαία τεχνολογία που έχει διακριθεί παγκόσμια, έχει κερδίσει βραβεία από  πληθώρα οργανισμών και υπηρετεί τόσο την ασφάλεια των επιβατών όσο και την απόλαυση της οδήγησης.

Όλα τα μοντέλα έχουν αποσπάσει τη βαθμολογία των 5 αστέρων στις δοκιμές του Euro NCAP και πρόσφατα, τα νέα Impreza και SUBARU XV διακρίθηκαν ως τα Αφαλέστερα Οικογενειακά Αυτοκίνητα στην κατηγορία τους από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Euro NCAP.

Οι άνθρωποι της ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS με χαρά θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σου και θα σε συνοδεύσουν σε test-drive με το μοντέλο που επιθυμείς να γνωρίσεις καλύτερα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εάν επισκεφθείς το www.subaru.net.gr ή αν τηλεφωνήσεις στο 210 6800800

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις