Αποχώρησε ξαφνικά ο CEO της Volvo Hellas

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε, σε μια χρονιά που είχε μόλις κλείσει με αύξηση του μεριδίου αγοράς, αλλ;a και κερδοφόρα, η ξαφνική αποχώρηση του διευθύνοντος σύμβούλου της εισαγωγικής εταιρείας της Volvo, στην Ελλάδα, Ιωάννη Πετούλη.
Χωρίς να υπάρχουν καν… σημάδια, το απόγευμα της Πέμπτης, η Volvo Car Hellas, με μια λιτή ανακοίνωση, έκανε γνωστό ότι, μετά από εννέα χρόνια σε αυτή, ο κ. Ιωάννης Πετούλης αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας. Η ξαφνική απόφαση έχει μάλιστα άμεση ισχύ από την επόμενη μέρα της ανακοίνωσης! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πετούλης ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την απόφασή του στα στελέχη της εταιρείας την ίδια ημέρα, παρότι είχε ενημερώσει τη μητρική εταιρεία, στη Σουηδία, για την πρόθεσή του.

Μέχρι να ανακοινωθεί ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος, προσωρινά καθήκοντα Διευθύνουσας Συμβούλου και νομικής εκπροσώπου της Volvo Car Hellas θα εκτελεί η κ. Όζγκε Καρβούνη, παράλληλα με τα υφιστάμενα καθήκοντά της ως Οικονομική Διευθύντρια της εταιρείας.