Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του Skoda Scala

Η SKODA έχει τον τρόπο της να μας κάνει να μη… μπορούμε να περιμένουμε! Έτσι, μετά από την αποκάλυψη του VISION RS και μία εβδομάδα πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του SCALA στο Τελ Αβίβ, στο Ισραήλ, η SKODA έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του. Στις εικόνες του ολοκαίνουργιου hatchback της μάρκας, οι οπτικές ομοιότητες με το εσωτερικό του VISION RS, εντυπωσιάζουν!

 

Η SKODA τολμά και μεταφέρει τη σχεδιαστική γλώσσα του πρωτότυπου που παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού και κέρδισε ειδικούς και κοινό, πριν από λιγότερο από δύο μήνες, σε μοντέλο παραγωγής και μάλιστα σε μία δημοφιλέστατη κατηγορία.

 

Το SKODA SCALA θα είναι το πρώτο μοντέλο της μάρκας που χαρακτηρίζεται από τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της. Μία μίξη εργονομίας και συναισθηματικής έλξης, σε ένα ιδιαίτερα εκφραστικό και ξεχωριστό design. Μία μεγάλη, έγχρωμη οθόνη κεντρικά τοποθετημένη και ψηλά στο πεδίο του οδηγού, μαζί με ένα ολοκαίνουργιο πίνακα οργάνων, δίνουν μία ισχυρή πρώτη εντύπωση.

Η οθόνη μπορεί να φτάσει σε μέγεθος τις 9,2 ίντσες και είναι η μεγαλύτερη στην κατηγορία, προφέροντας πλήθος πληροφοριών, με εύκολο και ευχάριστο τρόπο σε οδηγό και συνοδηγό.

Είναι παραπάνω από εμφανές ότι έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο σχεδιασμό και των πιο μικρών λεπτομερειών: Aπό την καμπυλωτή, μονοκόμματη φάσα που περικλείει την οθόνη στο κάτω μέρος της και διατρέχει οριζόντια το ταμπλό, μέχρι το σχήμα των διακοπτών ή τον τρόπο που αναπτύσσονται οι αεραγωγοί που μοιάζουν να καταλήγουν επιθετικά στο εσωτερικό των θυρών.

Σε συνδυασμό με νέα χρώματα και υλικά, επιφάνειες πρωτότυπης υφής και ακριβή αίσθηση σε οτιδήποτε μπορεί να αγγίξει το μάτι ή το χέρι, η εντύπωση που δημιουργείται είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή και ευχάριστη, με μία λέξη μοναδική!

H παγκόσμια πρεμιέρα για το νέο SKODA SCALA θα γίνει στις 6 Δεκεμβρίου, στο Τελ Αβίβ, στο Ισραήλ.