Η Renault κληρώνει 5 Clio στους πυροπαθείς

Η αντιπρόεδρος και αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος της Teoren Motors Β.Ν. Θεοχαράκης (αποκλειστικός εισαγωγέας της Renault και της Dacia στην Ελλάδα), Ντένη Θεοχαράκη, είναι και καλλιτέχνης. Ως ζωγράφος, έχει ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της, Βασίλη (επικεφαλής του ομίλου), ο οποίος έχει μεγάλη παρακαταθήκη στις τέχνες, αλλά και στην κοινωνική προσφορά. Επειδή το… DNA δεν αλλάζει λοιπόν και επειδή οι καλλιτέχνες (πρέπει να) είναι ευαίσθητοι άνθρωποι, η κ. Θεοχαράκη -όπως και ο πατέρας της- δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητη μπροστά στο (συνεχιζόμενο) δράμα των πυροπαθών της ανατολικής Αττικής. Ούτε να το ξεχάσει, βέβαια.
 

Από την πρώτη στιγμή της καταστροφής στο Μάτι και τις άλλες περιοχές, η Τeoren είχε ανακοινώσει ότι θα προσέφερε πέντε καινούργια αυτοκίνητα Renault Clio, κατόπιν κλήρωσης, ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας που έχασαν το αυτοκίνητό τους στις καταστροφικές πυρκαγιές της 23ης και 24ης Ιουλίου στην Ανατολική Αττική.
Η ώρα λοιπόν ήρθε. Μετά από την ολοκλήρωση της καταγραφής των κατεστραμμένων οχημάτων από τις Δημόσιες Αρχές, η TEOREN MOTORS Α.Ε., πιστή στην δέσμευσή της, καλεί τους ενδιαφερόμενους που έχουν παραλάβει τη Βεβαίωση Διαγραφής του Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου τους, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Renault, https://www.renault.com.gr/klirwsi/symmetoxi.html, για να συμμετέχουν στην κλήρωση.
Οι εικόνες της καταστροφής στο Μάτι στοιχειώνουν το μυαλό όλων. Και αν τα αυτοκίνητα και τα άλλα υλικά μπορούν να αντικατασταθούν, είναι χρέος μας η μνήμη για τους ανθρώπους που χάθηκαν τόσο άδικα και η συμπαράσταση σε αυτούς που άφησαν πίσω

Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικά μέσα, μπορούν να προσέρχονται στις κεντρικές εγκαταστάσεις της TEOREN MOTORS Α.E. στο Περιστέρι, Λεωφ. Κηφισού 138-140, τηλέφωνο 210- 57 06 860, ώστε να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους στα ηλεκτρονικά μέσα που θα διατίθενται, ειδικά για τον σκοπό αυτό, με την συνδρομή ειδικά εντεταλμένων εργαζομένων της εταιρείας. Η προσέλευση μπορεί να γίνεται Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 08.00-20.00 και Σάββατο κατά τις ώρες 09.00-14.00.
 

Βασίλης και Ντένη Θεοχαράκη. (Πηγή φωτογραφίας: Studio Panoulis)

Η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών στην κλήρωση λήγει την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, στις 23:59.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις (όχι για δηλώσεις συμμετοχής), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210-57 06 906. Ώρες επικοινωνίας: 09:30-17:30 από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Tip: Αν αυτό είναι ένα ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης προς τους πυροπαθείς, είναι και μια υπενθύμιση προς όλους μας, να μην ξεχάσουμε τον Γολγοθά των συνανθρώπων μας στις πυρόπληκτες περιοχές, ο οποίος συνεχίζεται…