Τερατώδες 4Χ4 φέρνει η Ford το 2020

Ρελάνς από τη Ford, η οποία ανακοίνωσε στην Έκθεση του Detroit ότι θα φέρει στην αγορά, μέχρι το 2020, πέντε SUV, εκ των οποίων τα δύο, θα είναι τα Bronco και Ranger. Αν και άγνωστα στην ελληνική αγορά, η περίπτωση του Bronco, είναι αυτή που μας ενδιαφέρει. 

Γιατί η Ford, με το Bronco, στοχεύει στην αγορά των σκληροπυρηνικών SUV. Πρόκειται, από τα λίγα που γνωρίζουμε ως τώρα, για ένα, εντυπωσιακό στην εμφάνιση, θηριώδες εκτός δρόμου όχημα, του οποίου ο χαρακτήρας θα είναι εστιασμένος στην περιπέτεια

Ford Bronco του 1976. Η νέα γενιά του, θα είναι ακόμα πιο σκληροπυρηνική

Τα λόγια του Joe Hinricks της Ford, περιγράφοντας το Bronco, είναι χαρακτηριστικά: “Μιλάμε για ένα μεσαίου μεγέθους όχημα δίχως συμβιβασμούς γι’ αυτούς που αναζητούν τις συγκινήσεις, που θέλουν ελευθερία και λειτουργικότητα εκτός δρόμου, με τους χώρους και την ευελιξία ενός SUV. Το Bronco είναι ικανό να κατακτήσει τα πάντα, από την καθημερινή σου διαδρομή, μέχρι βραχώδης δρόμους”.

Η περίπτωση του Bronco είναι ενδεικτική των σχεδίων της Ford, η οποία σκοπεύει, καθώς φαίνεται, να μην μείνει στο Kuga, αλλά να χτυπήσει και στα σκληροπυρηνικά 4Χ4.