5 αστέρια για το Mitsubishi Eclipse Cross στο JNCAP

Tο crossover SUV Eclipse Cross της Mitsubishi απέσπασε πέντε αστέρια στις δοκιμές του FY2018 JNCAP (πρόγραμμα αξιολόγησης νέων αυτοκινήτων υπό την αιγίδα του Ιαπωνικού Υπουργείου Χωροταξίας, Υποδομών, Μεταφορών και Τουρισμού και της Εθνικής Υπηρεσίας για την Αυτοκινητιστική Ασφάλεια & τη Βοήθεια Θυμάτων -NASVA) για την ασφάλεια που παρέχει στις συγκρούσεις, ενώ βαθμολογήθηκε με ASV++ για την ενεργητική του ασφάλεια. Τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν το υψηλό επίπεδο προστασίας που παρέχει το Eclipse Cross σε περίπτωση σύγκρουσης και τις δυνατότητές του σε άλλους τομείς της ασφάλειας.

Το Eclipse Cross χρησιμοποιεί τη δομή αμαξώματος RISE της Mitsubishi, με υψηλή ικανότητα απόσβεσης ενέργειας, κλωβό επιβατών ανθεκτικό στην παραμόρφωση, και επτά αερόσακους SRS σχεδιασμένους να παρέχουν υψηλά επίπεδα παθητικής ασφάλειας. 

Αν και η ‘coupe’ σχεδίαση του SUV δίνει έμφαση στο εξωτερικό στυλ,  η αυξημένη ικανότητα απορρόφησης της ενέργειας σύγκρουσης από τους προβολείς, τον προφυλακτήρα και άλλα στοιχεία του εμπρός τμήματος καθώς και η ύπαρξη άφθονου χώρου κάτω από το καπό του κινητήρα σημαίνουν ανώτερη προστασία για τους πεζούς. Επίσης, το σύστημα Forward Collision Mitigation (FCM) της Mitsubishi χαρίζει στο Eclipse Cross ένα υψηλό επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας.

Επιπλέον της πεντάστερης κατάταξης FY2018 JNCAP 5, το Eclipse Cross έχει διαπρέψει στα Euro NCAP, ANCAP Αυστραλίας/Ν. Ζηλανδίας, ASEAN NCAP της περιοχής ASEAN και Latin NCAP της Λατινικής Αμερικής.

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις