Γιατί όλοι τρέχουν στο περίπτερο της Peugeot, στην Αυτοκίνηση;

Ήταν λογικό και αναμενόμενο, το νέο 208, αλλά και οι GT εκδόσεις που παρουσιάζονται στο περίπτερο της Peugeot, στην έκθεση Αυτοκίνηση, να “τραβούν” τους επισκέπτες σε αυτό, αλλά το ενδιαφέρον φαίνεται ότι ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Ο λόγος, δεν είναι μόνο… ο σταρ (το 208), αλλά και μια -ακόμα- έξυπνη προωθητική ενέργεια της Peugeot, με την οποία η γαλλική φίρμακολάζει τους επισκέπτες της έκθεσης, να φύγουν με ένα από τα μοντέλα της.

Γιατί, εκεί που νόμιζες ότι η Peugeot στην Ελλάδα το έχει… τερματίσει, με το πρόγραμμα 4Χ4, με το οποίο ο αγοραστής ενός Peugeot παίρνει  4 χρόνια Άτοκη Χρηματοδότηση, 4 χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση, 4 χρόνια Δωρεάν Οδική Βοήθεια και 4 χρόνια Δωρεάν service για μία απόλυτη εμπειρία αυτοκίνησης, σου λέει ότι “σου έχω κι άλλα“:

 

Στο περίπτερο της Peugeot στην έκθεση Αυτοκίνηση 2015 υπάρχουν βραβεία και για τους φίλους της φίρμας. Οι επισκέπτες που θα γνωρίσουν από κοντά τα πρωτοποριακά μοντέλα 108, 208, 308,  τα crossover 2008 και 3008 και τις ειδικές εκδόσεις Roland Garros, GT Line, GT και GTI, θα κερδίσουν και το αποκλειστικό δώρο της Peugeot: 

Παραλαμβάνοντας το ειδικό κουπόνι προσφοράς, θα μπορούν μέχρι τις 31/12/2015, να αποκτήσουν ένα από τα πρωτοποριακά μοντέλα της Peugeot με δώρο ολόκληρο το όφελος της κρατικής απόσυρσης το οποίο ισχύει επιπλέον του προγράμματος της Peugeot 4Χ4!

Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτό (που, εν μέρει εξηγεί και τη φρενήρη πορεία της Peugeot στις πωλήσεις στην ελληνική αγορά). Είναι και το γεγονός ότι οι προβολείς στην έκθεση Αυτοκίνηση  2015 έχουν στραφεί για τα καλά στο διαμορφωμένο με στιλ και γαλλικό αέρα περίπτερο της Peugeot για να φωτίσουν τον star!

Ο VIP καλεσμένος δεν είναι άλλος από το νέο και πλήρως ανανεωμένο Peugeot 208, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και προσελκύει τους επισκέπτες με τον δυναμικό σχεδιασμό του, το γαλλικό στιλ αλλά και τα παγκόσμια ρεκόρ που ήδη έχει στο ενεργητικό του!

Η πρώτη διάκριση του Peugeot 208 αφορά τον κινητήρα πετρελαίου 1.6 Blue Hdi 100 ίππων, που καταναλώνει μόνο 3.0 λίτρα καυσίμου για κάθε 100 χιλιόμετρα με εκπομπές μόλις 79 γρ. CO2/χλμ. και η δεύτερη αφορά τον κινητήρα βενζίνης PureTech 1.2  με αποδόσεις 82 ή 110 ίππων, ο οποίος βραβεύτηκε πρόσφατα ως ο καλύτερος παγκοσμίως στην κατηγορία του.

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις