Κάνε offroading με Jeep στη… Γλυφάδα

Δεν χρειάζεται να πας και πολύ μακριά για να ζήσεις, έστω και για λίγο, τη μαγεία της οδήγησης εκτός δρόμου και να δεις πώς είναι να οδηγείς σε απάτητα μονοπάτια, αλλά και γιατί οι ικανότητες των μοντέλων της Jeep στην κίνηση εκτός δρόμου είναι παγκοσμίως γνωστές εδώ και 75 χρόνια με τα μοντέλα της εμβληματικής εταιρίας. Αρκεί μια βόλτα μέχρι τη… Γλυφάδα!

Η off-road οδήγηση πίσω από το τιμόνι ενός Jeep είναι μία πραγματικά απίστευτη εμπειρία και τώρα, οι φίλοι της εταιρίας μπορούν να την ζήσουν από πρώτο χέρι στο Jeep Camp στην Γλυφάδα, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο off-road περιβάλλον που έχει σχεδιαστεί για να αποκαλύπτει τα εντυπωσιακά όρια πρόσφυσης των μοντέλων της μάρκας, πάντα με ασφάλεια. To Jeep Camp ξεκίνησε εκ νέου την λειτουργία του από το Σάββατο 22/10 και θα είναι ανοικτό κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Αν θες να δεις πώς διασκεδάσαμε εμείς, με ένα Renegade στο Jeep Camp, αλλά και λεπτομέρειες για τη διαδρομή, κάνε κλικ εδώ

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Lancia – Jeep Hellas θα περιμένει τους φίλους της μάρκας και τις οικογένειές τους, για να τους δώσει τη δυνατότητα να οδηγήσουν τις διάφορες εκδόσεις του Jeep Renegade στο αυθεντικό τους περιβάλλον και να ενημερωθούν αναλυτικά για τα χαρακτηριστικά του μοντέλου, καθώς και τους διαφορετικούς τρόπους απόκτησης που έχουν σχεδιαστεί για να αφαιρούν το άγχος από την αγορά ενός αυτοκινήτου σήμερα.
 

Το Jeep Camp περιλαμβάνει περάσματα από βαθιές παγίδες νερού και λάσπης, τραμπάλα, ανάβαση, κατάβαση και πλευρική κίνηση με μεγάλες κλίσεις, αλλά και κίνηση σε βραχώδες περιβάλλον, δοκιμασίες που όλα τα Jeep έχουν σχεδιαστεί για να υπερβαίνουν με άνεση, αποδεικνύοντας περίτρανα την υπεροχή τους.

Οι φίλοι της Jeep μπορούν να ενημερώνονται για το Jeep Camp καλώντας στα τηλέφωνα της AutoOne, επίσημου διανομέα της Jeep στο νομό Αττικής.

Jeep Camp Γλυφάδας
Διεύθυνση: Λ. Βουλιαγμένης 87
Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 16:00
Διάρκεια διαδρομής 15’

Jeep – AutoOne Γλυφάδα    Jeep – AutoOne Αμαρουσίου
Διεύθυνση: Λ. Βουλιαγμένης 88    Διεύθυνση: Λ. Κηφισίας 30
Τηλέφωνο: 210 9644691    Τηλέφωνο: 210 6890600

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις