Η Nissan αποκαλύπτει το νέο NV300 Concept-van

Το ολοκαίνουριο NV300 Concept-van αποκαλύπτει η Nissan στο Σαλόνι Αυτοκινήτου των Βρυξελλών, με σκοπό να τονίσει την ευελιξία των επαγγελματικών οχημάτων της, ως προς τις  εξατομικευμένες μετασκευές,  όλων των τύπων.

Η αποκάλυψη του πρωτότυπου μοντέλου έλαβε χώρα  στο Σαλόνι Αυτοκινήτου των Βρυξελλών, με τον χώρο φόρτωσης του οχήματος  να είναι πλήρως εξοπλισμένος, ως κινητό ξυλουργείο. Διαθέτει   πολυάριθμα πρακτικά και καινοτόμα χαρακτηριστικά και δείχνει πώς η μεγάλη γκάμα των Ελαφρών Επαγγελματικών Οχημάτων (LCV) της Nissan,  μπορεί να αποτελέσει τον τέλειο συνεργάτη για επαγγελματίες, οποιουδήποτε κλάδου των κατασκευών και του εμπορίου.

“Με το NV300 Concept-van, η Nissan σκέφτεται πραγματικά το μέλλον του επαγγελματικού της οχήματος, ως ενός αυθεντικού συνεργάτη για τους  επαγγελματίες”, δήλωσε ο Francesco Giacalone, διευθυντής εμπορικού σχεδιασμού και μάρκετινγκ για τα  LCV της Nissan Europe. “Είναι πρακτικό, ευέλικτο καθώς και καινοτόμο και αυτόνομο,  με την προσθήκη του Nissan Energy ROAM. Πιστεύουμε ότι έχει  μια τεράστια δυναμική στον τομέα των LCVs και αποτελεί βασικό παράγοντα διαφοροποίησης για τα εμπορικά οχήματα της Nissan”.

Το NV300 Concept-van έρχεται  εξοπλισμένο με μια ενσωματωμένη λύση φορητής μπαταρίας, που ονομάζεται Nissan Energy ROAM. H  συγκεκριμένη λύση, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο, αδιάβροχο πακέτο παροχής ισχύος που προσφέρει άνεση και αθόρυβη ισχύ, χωρίς εκπομπές ρύπων, ενώ  το όχημα βρίσκεται εν κινήσει. Με χωρητικότητα αποθήκευσης 700Wh και μέγιστη ισχύ εξόδου 1kW, αυτή η λύση φορητής μπαταρίας είναι ένας υπερσύγχρονος ενεργειακός κόμβος για επαγγελματίες που κινούνται συνεχώς.

Για έναν ξυλουργό που μετακινείται τακτικά λόγω της φύσης του επαγγέλματος, η λύση αυτή θα  του επιτρέπει να τροφοδοτεί  με ρεύμα τα εργαλεία του,  με εξαιρετικά αποδοτικό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Συμπεριλαμβανομένων των μπαταριών δεύτερου κύκλου, που ανακτώνται από τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα  οχήματα Nissan LEAF που  έχουν φτάσει στο τέλος της ζωής τους, το Nissan Energy ROAM είναι το τελευταίο παράδειγμα που αναδεικνύει τον ηγετικό ρόλο της Nissan στην αειφόρο ενεργειακή τεχνολογία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η φορητή μπαταρία μπορεί να φορτιστεί και με ένα εξάρτημα ηλιακού φωτοβολταϊκού πάνελ, που τοποθετείται στην οροφή του NV300 Concept-van, καθιστώντας την συγκεκριμένη  λύση πραγματικά  πρωτοποριακή.

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις