Ενισχύεται η δομή της Mitsubishi Motors Europe

Θέλοντας να υποστηρίξει τους στόχους της σε μία από τις πιο απαιτητικές περιοχές του κόσμου, η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) αποφάσισε να ιδρύσει έναν ολοκληρωμένο οργανισμό Πωλήσεων και Μάρκετινγκ στην Ευρώπη, πέραν των υφιστάμενων δραστηριοτήτων της After Sales, Ανταλλακτικών και Logistics στη γηραιά ήπειρο.

Ενισχυμένος οργανισμός

Το πρώτο δομικό στοιχείο της Mitsubishi Motors Europe είναι ένας νέος οργανισμός που εστιάζει στους δείκτες απόδοσης και τις ανάγκες των πελατών, και κατανέμεται σε δύο διαφορετικές περιοχές στην Ολλανδία:

Amstelveen, κοντά στο Amsterdam, για το γραφείο του Προέδρου & CEO, το ενισχυμένο τμήμα Πωλήσεων & Μάρκετινγκ, το Νομικό Τμήμα και τον τομέα Δημοσίων Σχέσεων (PR).

Born, κοντά στο Maastricht όπου βρίσκεται το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ανταλλακτικών (European Part Center), εμβαδού 55.000 m2, για τις δραστηριότητες After Sales, Χρηματοοικονομικών & Ελέγχου, Ανθρωπίνων Πόρων (Human Resources) και Πληροφορικής (IT).

Υπό την διεύθυνση του Bernard Loire – Προέδρου & CEO – αυτός ο ολοκληρωμένος οργανισμός πλαισιώνεται από μία νέα Διοικητική Ομάδα που αποτελείται από τους:

Frank Krol – Διευθυντή Πωλήσεων

Alex Thomas –Διευθυντή Μάρκετινγκ

Ganesh Jawahar – Διευθυντή After Sales 

Ενισχυμένος τομέας μοντέλων SUV + EV

Επιπλέον ιδρύθηκε ένα ειδικό τμήμα Ηλεκτρικών Οχημάτων (“Electric Vehicle”) για να τονώσει την κορυφαία θέση της Mitsubishi Motors στην Ευρωπαϊκή αγορά που κατέχει με το Outlander PHEV από το 2013.

Πρόκειται για ένα σημαντικό οργανωτικό βήμα εν όψει των επόμενων πρωτοβουλιών της MMC στον τομέα της ηλεκτροκίνησης στην Ευρώπη (περισσότερα V2X project,…) – πόσο μάλλον με την προοπτική επέκτασης της οικογένειας plug-in υβριδικών / ηλεκτρικών SUV που θα κυκλοφορήσουν τα επόμενα χρόνια.

Ενισχυμένη παρουσία

Ο Guillaume Cartier, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της MMC – Global Marketing & Sales έθεσε αυτό το νέο Ευρωπαϊκό οργανισμό σε ένα ευρύτερο παγκόσμιο πλαίσιο: “Βλέποντας τα πράγματα από παγκόσμια σκοπιά, η Ευρώπη είναι μία μοναδική αγορά – όχι η μεγαλύτερη σε όγκο αλλά μία αγορά που διαμορφώνει πρότυπα σε επίπεδα κανονισμών, ποιότητας, τεχνολογίας και σχεδίασης.”

Και πρόσθεσε: “Ήταν φανερό ότι έπρεπε να ενισχύσουμε τον οργανισμό μας στην περιοχή αυτή για να ανταποκριθούμε στην πρόκληση, εν όψει της προετοιμασίας μας για την παρουσίαση του επόμενου κύματος plug-in υβριδικών/ηλεκτρικών SUV. Είμαστε σίγουροι ότι ο Bernard Loire και η νέα του ομάδα στην Mitsubishi Motors Europe διαθέτουν τα κατάλληλα εφόδια για κάτι τέτοιο.”

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις