Porsche

Νέες δραστηριότητες για παιδιά στο Porsche Museum

Ο Tom Targa και η Tina Turbo θα βοηθήσουν τα παιδιά να ανακαλύψουν τη μόνιμη έκθεση του Porsche Museum μέσω 12 διαδραστικών σταδίων

Porsche

Για τον εορτασμό της 75ης επετείου του το 2023, το Μουσείο Porsche δεν ενθαρρύνει μόνο τους ενήλικες να εντρυφήσουν στην ιστορία του, αλλά παρουσιάζει επίσης δύο ενδιαφέρουσες ξεναγήσεις για παιδιά, οι οποίες περιλαμβάνονται πλέον στη μόνιμη έκθεση. Αυτές οι ξεναγήσεις, καθεμία από τις οποίες αποτελείται από έξι στάδια δραστηριοτήτων, επιτρέπουν στα παιδιά να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο καθηλωτικές ιστορίες που αφηγούνται οι περιηγήσεις εξερευνητών Porsche 4Kids. Στη μία ιστορία, ο οδηγός δοκιμών Tom Targa προετοιμάζεται για έναν σημαντικό αγώνα και φιλοδοξεί να κατασκευάσει ένα σπορ αυτοκίνητο. Στην άλλη, η μηχανικός ανάπτυξης Tina Turbo βρίσκεται σε αναζήτηση καινοτόμων ιδεών για έναν διαγωνισμό. Και οι δύο περιηγήσεις είναι γεμάτες προκλήσεις προς επίλυση, γρίφους προς λύση και πειράματα προς διεξαγωγή, προσφέροντας μια διασκεδαστική εκπαιδευτική εμπειρία. “Τα παιδιά είναι πολύ πιο αυθόρμητα από τους ενήλικες όταν εξερευνούν τον κόσμο”, παρατηρεί η Jenny Simchen, συντονίστρια των δραστηριοτήτων Porsche 4Kids στο Μουσείο Porsche. “Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε τη συμμετοχή τους και να τα εισάγουμε στο σύμπαν της Porsche με τον Tom Targa και την Tina Turbo”.

Η περιήγηση εξερευνητή με τον Tom Targa ξεκινά με έναν συναρπαστικό αγώνα. Τα παιδιά βοηθούν τον Τομ μπαίνοντας σε μια ψηφιακή πίστα αγώνων στο στάδιο Motorsport και παίζοντας ένα παιχνίδι άλματος και τρέξιμο, όπου συλλέγουν τα απαραίτητα για έναν επιτυχημένο οδηγό αγώνων, αποφεύγοντας περιττά αντικείμενα όπως smartphones ή μπάλες ποδοσφαίρου. Στο στάδιο Race Team, τα παιδιά μπορούν να μετρήσουν τους χρόνους αντίδρασής τους σε ένα τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με φωτιζόμενα κουμπιά. Με περισσότερες από 30.000 νίκες, η Porsche έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία σε διάφορες σειρές μηχανοκίνητου αθλητισμού. Στο στάδιο Successes, τα παιδιά μπορούν να περιηγηθούν στην πίστα δοκιμών Weissach όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με ακρίβεια με το παιχνίδι buzz-wire.

Εστιάζοντας στα υλικά του μέλλοντος, η περιήγηση εξερευνητή της Tina Turbo εκπαιδεύει τα παιδιά σχετικά με τα εξαρτήματα μιας Porsche και τα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται. Αυτό περιλαμβάνει ασυνήθιστα αντικείμενα όπως δίχτυα ψαρέματος και χαλαζιακή άμμο. Υπάρχουν πολλά καλά κρυμμένα πράγματα που μπορείτε να ανακαλύψετε στη σκηνή Think Tank, με μια εικόνα του κέντρου ανάπτυξης του Weissach. Τα παιδιά γνωρίζουν τις εγκαταστάσεις του Weissach, τις λειτουργίες του και τον τρόπο κατασκευής μιας Porsche.

Κάθε παιδί μπορεί να αγοράσει ένα βιβλίο ανακάλυψης Porsche 4Kids στα γερμανικά και στα αγγλικά μετά την αγορά εισιτηρίου και την επιλογή ξενάγησης. Το βιβλίο χρησιμεύει ως οδηγός του μουσείου και η λαβή του επιτρέπει στα παιδιά να το μεταφέρουν εύκολα. Στη συνέχεια, τα παιδιά απλώς καταγράφουν τις σωστές απαντήσεις στο βιβλίο τους. Μπορούν επίσης να ακούσουν συμβουλές από τον οδηγό πολυμέσων Porsche 4Kids, όπου ο Tom Targa και η Tina Turbo μοιράζονται επιπλέον ενδιαφέρουσες ιστορίες Porsche.

Για εξήμισι εβδομάδες, η Porsche 4Kids εξασφαλίζει άφθονη διασκέδαση για τα παιδιά, προσφέροντας ένα ποικίλο πρόγραμμα καλοκαιρινών διακοπών. Από τις 27 Ιουλίου έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2023, τα παιδιά ηλικίας πέντε ετών και άνω μπορούν να απολαύσουν μια δωρεάν εμπειρία στο Μουσείο Porsche. Αν δεν έχετε γνωρίσει ακόμα τον Tom Targa και την Tina Turbo, μπορείτε να εξοικειωθείτε μαζί τους στο www.porsche4kids.com πριν από την επίσκεψή σας στο Μουσείο Porsche. Η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά έως 14 ετών, τα οποία συνοδεύονται από ενήλικα.