ΜΙΝΙ

Μην χάσεις το THE MINI FESTIVAL SUMMER EDITION

Η πιο καλοκαιρινή γιορτή της ΜΙΝΙ έρχεται στην Αθήνα, 8 & 9 Ιουλίου και στη Θεσσαλονίκη, 12 & 13 Ιουλίου

ΜΙΝΙ

Πιστή πλέον στο ραντεβού της με όλους τους φίλους της ΜΙΝΙ, η Βρετανική μάρκα διοργανώνει ένα ξεχωριστό φεστιβάλ εκπλήξεων στην καρδιά του καλοκαιριού.

Στις 8 & 9 Ιουλίου 2023, στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στον Παραλιακό Πεζόδρομο Αλίμου, από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, η ΜΙΝΙ με όλα τα αγαπημένα μοντέλα, θα περιμένει τους επισκέπτες να ζήσουν από κοντά δυο μέρες με οδήγηση, μουσική, πολλές ξεχωριστές δράσεις για μικρούς και μεγάλους και πολλές εκπλήξεις, γεμάτες MINI Summer vibes. Επιπλέον, θα ενημερωθούν από εξειδικευμένους συνεργάτες πως θα επωφεληθούν για την απόκτηση του δικού τους ΜΙΝΙ με το προνομιακό πρόγραμμα SUMMER BONUS.

Το ΤΗΕ MINI FESTIVAL SUMMER EDITION όμως δεν σταματάει στην Αθήνα! Ο επόμενος σταθμός της μεγάλης γιορτής θα είναι η Θεσσαλονίκη: στις 12 & 13 Ιουλίου 2023 στην Παραλία Θεσσαλονίκης (στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου) από τις 5:30 το απόγευμα μέχρι τις 10:30 το βράδυ.

Το ΤΗΕ MINI FESTIVAL SUMMER EDITION σας περιμένει για να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία ΜΙΝΙ του καλοκαιριού. Μην την χάσετε!