Με το νέο MICRA στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, η Nissan τρομάζει τον ανταγωνισμό

Με το νέο MICRA στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, η  Nissan εκτοξεύει την γκάμα της σε νέα επίπεδα καινοτομίας και ενθουσιασμού !  

Η Nissan παραδίδει μαθήματα καινοτομίας και ενθουσιασμού στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, με μια εκπληκτική γκάμα μοντέλων και με την αναγέννηση του δημοφιλούς MICRA. Σε συνδυασμό με το όραμα της φίρμας για την Ευφυή Κινητικότητα (Intelligent Mobility) και με την πρωτοποριακή κίνηση να εκμεταλλευτεί το αμιγώς ηλεκτροκίνητο LEAF όχι μόνο ως έκθεμα αλλά και ως πηγή ενέργειας στο περίπτερό της, η Nissan ανεβάζει ψηλά τον πήχη της αυτοκίνησης.

Ανοίγοντας την αυλαία για την Nissan στο Παρίσι, Ο Paul Willcox, Πρόεδρος της Nissan Europe  δήλωσε: “Yλοποιoύμε  τη δέσμευσή μας για καινοτομία και ενθουσιασμό για όλους με το λανσάρισμα του νέου MICRA – ενός σύγχρονου  αυτοκινήτου που ταιριάζει στον  σύγχρονο τρόπο ζωής της πόλης  και που ενισχύει την ηγετική μας  θέση στο σχεδιασμό αυτοκινήτων με στυλ.

Φέτος συνεχίζουμε με την ενίσχυση της γκάμας μας, όχι μόνο με την αναγέννηση του Nissan MICRA, αλλά και με το νέο, πιο τολμηρό supercar  Nissan GT-R , όπως και με το crossover Nissan MURANO  στη Ρωσία.  Παράλληλα, ατενίζουμε το μέλλον με το όραμα της Ευφυούς Κινητικότητας, επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον όποιο τα αυτοκίνητα οδηγούνται , κινούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία, όπου δομικά στοιχεία αυτού του οράματος διαθέτει και  το ίδιο το MICRA.”

To όραμα της Nissan για την Ευφυή Κινητικότητα, παίρνει σάρκα και οστά στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, θέτοντας το πλαίσιο για την μετακίνηση των ανθρώπων σε όλη την Υφήλιο, προς ένα ασφαλέστερο και πιο βιώσιμο μέλλον. 

Intelligent Drive :  Αποτελώντας την αιχμή του δόρατος στο ντεμπούτο του συστήματος ProPILOT της Nissan που ενσωματώθηκε στο minivan Serena στην Ιαπωνία,  η Nissan έχει προγραμματίσει την Πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της συγκεκριμένης τεχνολογίας, με το νέο Nissan QASHQAI το επόμενο έτος.

Intelligent Power : Έχοντας ως αφετηρία την παραγωγή του παγκοσμίως best –seller αμιγώς ηλεκτροκίνητου οχήματος Nissan LEAF, , η Nissan συνεχώς πρωτοπορεί με εφαρμογές αιχμής που αφορούν τις τεχνολογίες ηλεκτροκίνητων οχημάτων (EV).

Intelligent Integration :  H Νissan σε συνεργασία με την Eaton, αλλάζει εντελώς τον χάρτη στην τεχνολογία των μπαταριών EV, δημιουργώντας την οικιακή μονάδα αποθήκευσης ενέργειας με την ονομασία xStorage και ενώνει τις δυνάμεις της με την Enel,  σχετικά με τις δοκιμές της τεχνολογίας παροχής ενέργειας από το όχημα προς το δίκτυο στη  Δανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.  Ως παράδειγμα της  συγκεκριμένης τεχνολογίας αιχμής,  το περίπτερο της Nissan στο Παρίσι τροφοδοτείται με ενέργεια εν μέρει από το Nissan LEAF, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές μεθόδους φόρτισης με βιο-κατεύθυνση, ούτως ώστε να προσφέρει την ενέργεια στον εκθεσιακό χώρο.

Σε ότι αφορά τις επιδόσεις της Nissan στην Ευρώπη, αξίζει να σημειωθεί ότι κατέγραψε εντυπωσιακή αύξηση σε αρκετές περιοχές με αιχμή του δόρατος τις αυξημένες πωλήσεις των εντυπωσιακών της crossover. Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις στη Δυτική Ευρώπη, στο τέλος του Οικονομικού Έτους του 2015 (Μάρτιος 2016, ) ήταν αυξημένες κατά 9,4% έναντι του αντίστοιχου χρονικού διαστήματος για το 2014, με αγορές όπως αυτές της Ισπανίας (+19,3%),  Γερμανίας (+ 13,2%), Ιταλίας (+ 8,8%) , Ηνωμένου Βασιλείου (+ 4,2%) και της Γαλλίας (+ 3,9%) να καταγράφουν  σημαντικές αυξήσεις. Επιπλέον, οι  πωλήσεις στην Ευρώπη των crossovers της Nissan ήταν πάνω από 432.000 για το Οικονομικό Έτος του 2015,  καθιστώντας  την συγκεκριμένη γκάμα best-seller στην κατηγορία. Στην Ελλάδα,  η Nissan καταρρίπτει συνεχώς το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, με μια αύξηση στις πωλήσεις κατά 16,5% για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα, όταν συνολικά η αγορά κατέγραψε μια αύξηση 2,7% στις πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων. Σε ότι αφορά το QASHQAI, αναδεικνύεται για μια ακόμα φορά πρωταθλητής στην κατηγορία C στην Ελλάδα, με  2.614 πωληθέντα αυτοκίνητα για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις