Δες με live video 360°, τους φιλάθλους στους δρόμους της Μαδρίτης στον Τελικό του UEFA Champions League !

O φετινός Τελικός του UEFA Champions League εκτός του ότι αποτελεί Ισπανική “υπόθεση”,  αποκτά και μια ξεχωριστή “διάσταση”. Συγκεκριμένα, η Nissan καινοτομεί για μια ακόμα φορά, δημιουργώντας το πρώτο στον κόσμο live video 360° στο YouTube, που θα καλύψει ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός και θα μεταδώσει σε πραγματικό χρόνο τον ενθουσιασμό των φιλάθλων στους δρόμους της Μαδρίτης !

Το πρώτο αυτού του είδους video, θα μεταδοθεί μέσω του καναλιού της Nissan στο YouTube και θα είναι διαθέσιμο προς θέαση σε περίπου 180 εκατομμύρια τηλεθεατές του Τελικού του UEFA Champions League, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Μιλάνο, το προσεχές Σάββατο.

Με κωδική ονομασία FINAL 360°, το video θα καλύψει σε πραγματικό χρόνο τον ενθουσιασμό και τις συναρπαστικές εμπειρίες των οπαδών των δύο αντίπαλων φιναλίστ ομάδων, της Ρεάλ Μαδρίτης και της  Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η μετάδοση video 360°  μέσω του YouTube, είναι μια νέα και  από τις πιο καινοτόμες μορφές παραγωγής οπτικοακουστικού υλικού, καθώς η συγκεκριμένη τεχνική τέθηκε σε εφαρμογή μόλις από τον περασμένο Απρίλιο. Τα videos 360° δημιουργούνται με τη χρήση κάμερας omni-directional (με ειδικό ευρυγώνιο φακό λήψης), όπου οι διαφορετικές κατευθύνσεις καταγράφονται ταυτόχρονα. Ο θεατής έχει τον έλεγχο της κατεύθυνσης προβολής, δημιουργώντας μια μορφή εικονικής πραγματικότητας. Όταν η θέαση γίνεται από μια  δεύτερη οθόνη, ο θεατής απλά κινεί το τηλέφωνο ή το tablet του για να επιλέξει την επιθυμητή κατεύθυνση στην οποία θέλει να δει. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του φετινού Τελικού του UEFA Champions League Final,  η Nissan εκτιμά πως το 50% του συνόλου των τηλεθεατών, θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι με μια δεύτερη συσκευή ή οθόνη στα χέρια τους.

Για να πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο εγχείρημα, δημοσιογράφοι θα βγουν στους δρόμους της Μαδρίτης για να καταγράψουν τις αντιδράσεις των οπαδών των δύο αντίπαλων ομάδων κατά τη διάρκεια του Τελικού. Στη συνέχεια, με live streaming τα videos θα δημιουργήσουν την καθηλωτική εμπειρία των 360°.

Για να παρακολουθήσετε την συναρπαστική δράση να “ξετυλίγεται” ζωντανά στις οθόνες σας, δεν έχετε παρά να κάνετε click στις 28 Μαΐου στο κανάλι της Nissan στο YouTube 

https://www.youtube.com/watch?v=fyQm_8nH8gU

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις