ΜΙΝΙ

Η ΜΙΝΙ στήριξε τη διοργάνωση Greece Race for the Cure

Ενεργή συμμετοχή της ομάδας MINI DRIVERS OF CHANGE με συμβουλές προετοιμασίας της διακεκριμένης μαραθωνοδρόμου Μαρίας Πολύζου

ΜΙΝΙ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή διοργάνωση Greece Race for the Cure®, με ενεργή συμμετοχή της ΜΙΝΙ που υπήρξε Υπερήφανος Χορηγός Δρομέων. Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός για κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα, που στοχεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022. Με αφετηρία το Ζάππειο, 31.600 συμμετέχοντες έλαβαν μέρος στη διοργάνωση, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης σε όλες τις γυναίκες που το έχουν ανάγκη.

Η ΜΙΝΙ στηρίζοντας έμπρακτα το Greece Race for the Cure® και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»,δημιούργησετην ομάδα δρομέων MINI DRIVERS OF CHANGE, η οποία συμμετείχε ενεργά λαμβάνοντας μέρος στον αγώνα δρόμου των 5χλμ και στον συμβολικό περίπατο των 2χλμ. Την ομάδα προετοίμασε και συντόνισε η διακεκριμένη μαραθωνοδρόμος και κάτοχος Πανελληνίου Ρεκόρ, Μαρία Πολύζου. Η Μαρία Πολύζου εκτός από κορυφαία μαραθωνοδρόμος, προπονήτρια μεγάλων αποστάσεων και συγγραφέας, είναι και η ίδια survivor του καρκίνου του μαστού. Οι πολύτιμες συμβουλές της λίγες ημέρες πριν τον αγώνα και η ψυχολογική στήριξή της προς την ομάδα, αποτέλεσαν βασικό κίνητρο και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην θετική διάθεση των συμμετεχόντων.

Στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου, στο stand της MINI, μία έκπληξη περίμενε τους survivors, τους θεατές, τους δρομείς και περιπατητές. Ένα ειδικά διαμορφωμένο στα ροζ χρώματα της διοργάνωσης ΜΙΝΙ Electric, αποτέλεσε τον καμβά όσων ήθελαν να μοιραστούν τα γεμάτα ελπίδα και αισιοδοξία μηνύματά τους. Μικροί και μεγάλοι «γέμισαν» το εξωτερικό του ροζ ΜΙΝΙ με αφιερώσεις, προτάσεις και μικρές ζωγραφιές, μοιράζοντας το δικό τους ‘BIG LOVE’ μήνυμα σε όλες τις ηρωίδες γυναίκες που έδωσαν ή δίνουν τη δική τους μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Η ΜΙΝΙ μοιράζει έμπρακτα BIG LOVE για την ζωή και για τους ανθρώπους.