Maserati

Η Maserati εγκαινιάζει τη διακεκριμένη εμπειρία, “Tridente”

Ο διάσημος ιταλικός οίκος πολυτελών αυτοκινήτων αποκαλύπτει το πρώτο ολοκληρωμένο πρόγραμμα μελών του, το οποίο έχει επιμεληθεί ειδικά για την πελατεία του και τους λάτρεις του αυτοκινήτου. Η πρωτοβουλία αυτή παρέχει προνομιακή πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο, πρώιμες ματιές σε επερχόμενα προϊόντα και μια πληθώρα πολυτελών εμπειριών.

Maserati

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, η Maserati έχει τη χαρά να παρουσιάσει το “Tridente”, την εναρκτήρια πρωτοβουλία της μάρκας ως μέλος, που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους οπαδούς της, στους πελάτες της και στους ιδιοκτήτες πολλών οχημάτων προνομιακή πρόσβαση σε αποκλειστικό editorial περιεχόμενο, σχολαστικά επιμελημένες ταξιδιωτικές αφηγήσεις, κρυφές ματιές σε επερχόμενα προϊόντα και συλλογές, καθώς και εξατομικευμένες εμπειρίες που εκπέμπουν την πεμπτουσία της σύγχρονης ιταλικής πολυτέλειας που ορίζει το πνεύμα της Trident.

Περιλαμβάνοντας τους πέντε βασικούς πυλώνες της – αφηγήσεις από τη θεματολογία, αποκλειστικότητες της Maserati, πολιτιστικά γεγονότα, προσαρμοσμένες περιπέτειες οδήγησης και παγκόσμιες εκδηλώσεις – η Tridente ενσωματώνεται σε μια κομψή εφαρμογή, παντρεύοντας την πλούσια κληρονομιά της Maserati με τη σύγχρονη τεχνολογική ευχρηστία. Η είσοδος σε αυτό το ελίτ κλαμπ προϋποθέτει απλώς μια παθιασμένη αφοσίωση στην ιταλική μάρκα.

Το Tridente, το πρόγραμμα πιστότητας της Maserati, εισάγει τρία κλιμάκια μελών, καθένα από τα οποία αντικατοπτρίζει διαφορετικούς βαθμούς πίστης στη μάρκα: το Blu tier, που απευθύνεται σε όλους τους θαυμαστές της Trident και τους γνώστες της αυτοκίνησης, το Platinum tier, αποκλειστικά για τους πελάτες της Maserati, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων μοντέλων όπως η GranTurismo, η MC20 ή η MC20 Cielo Spyder, και το Diamond tier, το πιο ελίτ, προσβάσιμο αποκλειστικά στους κατόχους του εξαιρετικά σπάνιου supercar, Project24, ή στους συλλέκτες του μονοθέσιου GT2.

Η συνδρομή Tridente Blu παρέχει αποκλειστικό editorial περιεχόμενο και κρυφές ματιές σε ειδικές συλλογές εμπορευμάτων μέσω της εφαρμογής. Τα Platinum μέλη απολαμβάνουν ιδιωτικές ξεναγήσεις στο εργοστάσιο της Modena, εξατομικευμένα γνήσια αξεσουάρ, τοπικές πολιτιστικές εμπειρίες, επιμελημένες ταξιδιωτικές αφηγήσεις με γραφικές διαδρομές σε όλο τον κόσμο και πρώιμη πρόσβαση σε συλλογές αυτοκινήτων περιορισμένης έκδοσης. Τα Diamond μέλη παρουσιάζουν μια εξαιρετικά επιλεκτική σειρά πολυτελών εμπειριών, όπως ιδιωτικές διαβουλεύσεις με τον επικεφαλής σχεδιασμού Klaus Busse για την εξατομίκευση του προσωπικού τους ιταλικού σπορ αυτοκινήτου Fuoriserie, ένα νοσταλγικό ταξίδι με μια κλασική Maserati και πολυπόθητες προσκλήσεις σε παγκοσμίου φήμης αθλητικές και αγωνιστικές εκδηλώσεις, όπως το Formula E e-Prix ή το Monterey Car Week.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Maserati, Davide Grasso, δηλώνει: “Η πολυτέλεια μετατοπίζεται σταδιακά προς τις εμπειρίες και ο ρόλος μας στη Maserati – πέρα από την παροχή αυτοκινήτων υψηλής ποιότητας – είναι να επινοούμε εμπειρίες με πάθος και δημιουργικότητα που βυθίζουν τους καταναλωτές μας στην ιταλική κληρονομιά των επιδόσεων, της καινοτομίας και του σχεδιασμού. Το πρόγραμμα μέλους Tridente είναι μια κίνηση με την οποία στοχεύουμε να σφυρηλατήσουμε διαρκείς δεσμούς με τους ένθερμους θαυμαστές και πιστούς πελάτες μας, προσφέροντας ειδικά σχεδιασμένες εμπειρίες με επίκεντρο αυτούς, αποκλειστικά διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής Maserati Tridente”.

Ενώ η εφαρμογή Maserati Tridente είναι ήδη προσβάσιμη μέσω του App Store και του Google Play Store στην Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ελβετία, την Αυστρία, τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, τα Η.Α.Ε., τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα, το πιο εκτεταμένο πρόγραμμα μέλους Tridente, μετά την αρχική του παρουσίαση στην Ιταλία και την πιλοτική αγορά της Κίνας, θα διευρύνει τον ορίζοντά του στη Βόρεια Αμερική στο δεύτερο μισό του 2023, ακολουθούμενο από επέκταση στην υπόλοιπη Ευρώπη και την Ασία κατά τη διάρκεια του 2024.