Dodge

Η Dodge εγκαινιάζει μια νέα ευρωπαϊκή καμπάνια με το video project “IN//OUT”

Η εμβληματική αμερικανική μάρκα εισέρχεται στην ευρωπαϊκή αγορά με μια καινοτόμο επικοινωνία, χάρη σε ένα βίντεο project που απευθύνεται σε νέα κοινά

Dodge

Η Dodge Europe παρουσιάζει μια ευρηματική προσέγγιση στην επικοινωνία με το πρόγραμμα βίντεο “IN//OUT”. Το τρέιλερ αυτής της πρωτοποριακής πρωτοβουλίας είναι πλέον διαθέσιμο στο διαδίκτυο στον παρεχόμενο σύνδεσμο. Γνωστή για τις βαθιές ρίζες της στην αμερικανική κουλτούρα και την ιστορία της που είναι στενά συνδεδεμένη με τους ενθουσιώδεις οπαδούς των muscle cars, η μάρκα ενσαρκώνει τις αρχές της απόλυτης επιμονής και της δύναμης παράλληλα με την αισθητική γοητεία των οχημάτων της. Σύμφωνα με αυτό το ήθος, η Dodge δεσμεύεται τώρα να κάνει σημαντική είσοδο στην ευρωπαϊκή αγορά και τους καταναλωτές της.

 

Παραμένοντας πιστή στις βασικές της αξίες, το σχέδιο “IN//OUT” συνδυάζει τις παραδοσιακές αρχές της Dodge με μια ευρωπαϊκή πινελιά, παρέχοντας μια φρέσκια ερμηνεία που ευθυγραμμίζεται με το γούστο του κοινού-στόχου της. Το εγχείρημα αυτό επικεντρώνεται γύρω από το ακατέργαστο πάθος και την αναζήτηση της ατομικότητας που μοιράζονται οι λάτρεις και οι ιδιοκτήτες της Dodge, εφιστώντας την προσοχή στην αίσθηση του ανήκειν στην κοινότητα “Brotherhood of Muscle” μέσω των αφηγήσεων “IN//OUT”. Τέτοιες ξεχωριστές, παλλόμενες εμπειρίες μπορούν πράγματι να βρεθούν στην Ευρώπη.

Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων επεισοδίων, το κοινό θα ταξιδέψει στις γραφικές και σημαντικές τοποθεσίες της Ευρώπης από την πρέσβειρα του προγράμματος, Ida Zetterström. Αυτή η καταξιωμένη Σουηδή drag racer ενσαρκώνει τις αρχές της Dodge και σηματοδοτεί εύστοχα την προσαρμογή της στο ευρωπαϊκό τοπίο. Η πρωταθλήτρια της σκανδιναβικής κατηγορίας Super Street Bike και συμμετέχουσα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα FIA Top Fuel 2023 πάνω σε ένα από τα Top Fuel Dragster της RF Motorsport ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη με τα βασικά οχήματα της Dodge. Συναντά επιφανείς ιδιοκτήτες και λάτρεις της Dodge, αξιολογώντας την ετοιμότητά τους να αγκαλιάσουν το αφιέρωμα “The Last Call” με τους δικούς τους μοναδικούς όρους. Μαζί με την Ida, οι συμμετέχοντες διερευνούν τις αξίες της μάρκας και τους λόγους για τη συμμετοχή τους στην κοινότητα, εμβαθύνοντας στα επίθετα “IN” που συνδέονται με το Dodge Challenger ή Charger που δοκιμάζουν, όπως INcredible, INspiring, INimitable και INcomparable.

 

Τελευταία κλήση του Dodge

Το έργο “IN//OUT” ακολουθεί τα βήματα του αφιερώματος “Last Call”, το οποίο έχει επεκταθεί στην Ευρώπη από τον Μάρτιο του 2023. Με αυτόν τον τρόπο, η μάρκα δείχνει την αποφασιστικότητά της να απευθύνεται όλο και περισσότερο στο ευρωπαϊκό κοινό, υιοθετώντας μια διαφορετική προσέγγιση από την παραδοσιακή αμερικανική της άποψη, παραμένοντας όμως πιστή στις ρίζες της. Η πρωτοβουλία “Last Call” σχεδιάστηκε ως ένας μεγάλος αποχαιρετισμός στα μοντέλα HEMI Charger και Challenger, σηματοδοτώντας τη μετάβαση της Dodge προς την ηλεκτροκίνηση και τη διακοπή της παραγωγής τους μέχρι το τέλος του 2023. Ως αποτέλεσμα, κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών παραγωγής τους, η Dodge ξεκίνησε το αφιέρωμα “Last Call”, με αποκλειστικά οχήματα ειδικής σειράς που αναβιώνουν επτά εμβληματικά μοντέλα από το παρελθόν της μάρκας: Dodge Challenger Shakedown, Charger Super Bee, Challenger και Charger Scat Pack Swinger, Charger King Daytona, Challenger Black Ghost και Challenger SRT Demon 170. Όλα τα μοντέλα του 2023 αντλούν έμπνευση από τα εμβληματικά muscle cars της μάρκας, ενσωματώνοντας τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά τους, και διακρίνονται από μια ειδική αναμνηστική πλακέτα “Last Call” κάτω από το αμάξωμα που καθιστά κάθε μοντέλο ένα πραγματικό συλλεκτικό αντικείμενο, πιστοποιώντας την προέλευσή του με τις ενδείξεις “Designed in Auburn Hills” και “Assembled in Brampton”. Οι δύο σειρές διατίθενται σε 14 επιλογές εξωτερικών χρωμάτων η καθεμία, συμπεριλαμβανομένων των τριών χαρακτηριστικών χρωμάτων κληρονομιάς της μάρκας -B5 Blue, Plum Crazy purple και Sublime green- καθώς και του σύγχρονου και μοντέρνου Destroyer Grey. Τα οχήματα διαθέτουν επίσης μοναδικές γραφικές λεπτομέρειες στο αμάξωμά τους. Ως μεγάλη γιορτή αυτής της ειδικής έκδοσης, η μάρκα επέκτεινε το πακέτο Jailbreak στα Challenger και Charger SRT Hellcat των 717 ίππων, παρέχοντας στους οπαδούς απεριόριστες δυνατότητες προσαρμογής των δικών τους muscle cars, διευκολύνοντας την απαράμιλλη εξατομίκευση κάθε λεπτομέρειας.