Bugatti

Η Bugatti προβάλλει την δεξιοτεχνία της αυτοκίνησης στο The Quail

Η εξαιρετική Bugatti "one-of-a-kind" - η Chiron Super Sport "Golden Era" - είναι το κορυφαίο γεγονός στο The Quail, A Motorsports Gathering, που σηματοδοτεί την 20ή επέτειο της εκδήλωσης.

Bugatti

Η εξαιρετική Bugatti “one-of-a-kind” – η Chiron Super Sport “Golden Era” – είναι το κορυφαίο γεγονός στο The Quail, A Motorsports Gathering, που σηματοδοτεί την 20ή επέτειο της εκδήλωσης. Αυτό το αριστούργημα, απαράμιλλο στη δημιουργικότητά του, είναι προϊόν της υπηρεσίας Sur Mesure της Bugatti. Προσφέρει την απόλυτη αυτοκινητική μόδα, καθοδηγώντας τους πελάτες μέσα από μια συνεργατική διαδικασία για να σχεδιάσουν την ιδανική Bugatti τους χωρίς περιορισμούς. Το Sur Mesure εξελίσσεται τώρα περαιτέρω, παρέχοντας στους πελάτες ακόμη πιο εκτεταμένες και βαθιές δυνατότητες εξατομίκευσης, συνδυάζοντας τα πεδία του σχεδιασμού αυτοκινήτων με την καθαρή καλλιτεχνική έκφραση.

Το The Quail, A Motorsports Gathering, μια από τις πιο αξιόλογες εκδηλώσεις της, συγκεντρώνει αξιόλογα οχήματα από όλο τον κόσμο σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης πολυτέλειας, με τα βουνά Santa Lucia να αποτελούν το μαγευτικό σκηνικό. Φέτος, η Bugatti παρουσιάζει την Chiron Super Sport ‘Golden Era’ και μια W16 Mistral σε εκθαμβωτικό χρυσό φινίρισμα που λάμπει κάτω από τον ήλιο της Καλιφόρνια.

Στο The Quail, A Motorsports Gathering, η Chiron Super Sport ‘Golden Era’ κάνει τη δημόσια εμφάνισή της, ενσαρκώνοντας το προηγμένο πρόγραμμα Bugatti Sur Mesure. Συνάντησε τον ιδιοκτήτη της για πρώτη φορά σε μια σκηνή που είναι συμβολική και κατάλληλη για ένα τόσο διακεκριμένο έργο τέχνης, αφού έχει αποτελέσει τον τόπο για πολλές θρυλικές αποκαλύψεις της Bugatti στο παρελθόν, όπως το απόλυτο roadster W16 Mistral πέρυσι ή το αποκλειστικό για πίστα Bolide το 2021.

Όπως κάθε δημιουργία της Sur Mesure, η Chiron Super Sport “Golden Era” αφηγείται μια ιστορία που συνυφαίνει τον χρόνο, τον μύθο και την τελειότητα. Επί του παρόντος, αυτό το υπερ-σπορ αυτοκίνητο συμβολίζει το ζενίθ των χειροποίητων επιδόσεων πολυτέλειας, ανεβάζοντας τη χειροποίητη χειροτεχνία σε ένα νέο επίπεδο. Η διετής διαδικασία δημιουργίας της Chiron Super Sport ‘Golden Era’ ήταν τόσο επίπονη όσο και προσωπική, με αποκορύφωμα ένα μοναδικό έργο τέχνης που συμπυκνώνει κομψά την απαράμιλλη κληρονομιά της Bugatti σε μια σύνθεση 45 σκίτσων των αιώνιων εικόνων της μάρκας, όλα σχεδιασμένα στο χέρι στο εξωτερικό του αυτοκινήτου.

Μόνο η διαδικασία σχεδίασης απαιτούσε πάνω από 400 ώρες. Η πολυπλοκότητα ήταν τέτοια που χρειάστηκε να αναπτυχθούν εντελώς νέες μέθοδοι και διαδικασίες για να εξασφαλιστεί η ανθεκτικότητα και το εκλεπτυσμένο φινίρισμα του έργου τέχνης. Ένα προσαρμοσμένο χρώμα, μια εορταστική χρυσή απόχρωση που ονομάζεται “Doré”, δημιουργήθηκε ειδικά για αυτή την περίσταση, αναμειγνύεται σε μια ειδική μεταλλική έκδοση του “Nocturne Black”.

Φτάνοντας σε ένα πρωτοφανές επίπεδο δεξιοτεχνίας στην αυτοκινητοβιομηχανία, το πρόγραμμα Sur Mesure είναι μια εξατομικευμένη εμπειρία εξατομίκευσης χωρίς όρια, κάνοντας πραγματικότητα τα δημιουργικά όνειρα και τις ακριβείς επιθυμίες των πελατών, ανεξάρτητα από τη δυσκολία της παραγγελίας και την καλλιτεχνική δεξιοτεχνία που υποστηρίζει το έργο.

Η κατοχή ενός μοναδικού έργου τέχνης είναι μια βαθιά προσωπική εμπειρία, η οποία μπορεί να εκτιμηθεί πλήρως μόνο όταν ο καλλιτέχνης και ο πελάτης συνδυάζουν τις δημιουργικές τους ελευθερίες για να εγγυηθούν την τελειότητα του αριστουργήματος.

Συνεργαζόμενος με την ομάδα εμπειρογνωμόνων της Bugatti, ο πελάτης ξεκινά ένα συνδημιουργικό ταξίδι, διαμορφώνοντας τελικά ένα υπερ-σπορ αυτοκίνητο που είναι απαράμιλλο και ατομικό. Με αυτόν τον τρόπο, ένα όχημα Bugatti Sur Mesure ενσαρκώνει μια ιστορία, αντικατοπτρίζοντας τον εσωτερικό εαυτό του ιδιοκτήτη του, ενώ παράλληλα ωθεί τις ομάδες σχεδιασμού και μηχανικών να επιτύχουν την τελειότητα. Για πολλούς πελάτες, αυτό περιλαμβάνει τη σύνδεση με τον βαθύ θαυμασμό τους για το πλούσιο παρελθόν της Bugatti, τιμώντας τα εμβληματικά οχήματα και τα θρυλικά αγωνιστικά αυτοκίνητα της μάρκας. Η κατασκευή ενός έργου Sur Mesure απαιτεί συχνά διαδικασίες που μπορεί να μην είναι οι απλούστερες ή ταχύτερες για τους ειδικούς της Bugatti, αλλά τέτοιες προσπάθειες αποφέρουν πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα, τηρώντας τα αδιάλλακτα πρότυπα της μάρκας που εξασφαλίζουν την επίτευξη της τελειότητας κάθε φορά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Bugatti, Hendrik Malinowski, δήλωσε: “Το πρόγραμμα Sur Mesure προσφέρει πραγματικά απεριόριστες δημιουργικές δυνατότητες στους πελάτες, δημιουργώντας ένα αυτοκίνητο που είναι ένα οικείο, εξατομικευμένο και κατά παραγγελία έργο τέχνης. Η υπηρεσία αποτελεί επίσης μάρτυρα της απίστευτα ικανής και ταλαντούχας ομάδας σχεδιαστών, μηχανικών και ειδικών της Bugatti, ατόμων που βρίσκονται στην κορυφή της τέχνης τους, πρωτοπορώντας σε νέες τάσεις και ορίζοντας νέα ορόσημα στην πολυτέλεια, την τέχνη και την τεχνολογία”.

“Οι ομάδες σχεδιαστών και μηχανικών μας συνοδεύουν τον πελάτη σε αυτό το εξαιρετικό και συναρπαστικό ταξίδι. Πρόκειται για το κορυφαίο παράδειγμα μιας συνεργατικής σύμπραξης χωρίς όρια. Ένα αυτοκίνητο Bugatti Sur Mesure μοιάζει με ένα διαχρονικό αριστούργημα. Ακριβώς όπως ένας ζωγράφος οραματίζεται την τέχνη του σε μια διάσημη γκαλερί σε έναν αιώνα από τώρα, ένα αριστούργημα Sur Mesure πρέπει να σχεδιαστεί για να εκτεθεί στο γκαζόν ενός Concours d’Elegance εκατό χρόνια στο μέλλον”.

Από την πρώιμη ηγεσία του Ettore και του Jean Bugatti, στόχος της μάρκας ήταν να σπάσει τα όρια, όχι μόνο σε απτές πτυχές – από την πρωτοποριακή μηχανική και τις τεχνολογικές καινοτομίες μέχρι τα μεμονωμένα εξαρτήματα – αλλά και στην καλλιτεχνική μορφή, υλοποιώντας ιδέες που διευρύνουν τα σχεδιαστικά όρια, παρέχοντας απαράμιλλη χειροτεχνία κατά παραγγελία.

Τα λόγια του Ettore, “Αν είναι συγκρίσιμα, δεν είναι πλέον Bugatti”, συνεχίζουν να έχουν απήχηση. Αυτή η φιλοσοφία ισχύει σήμερα όσο και όταν ιδρύθηκε η Bugatti το 1909.

Μια χρυσή αρμονία εγκαθιδρύεται στο The Quail, A Motorsports Gathering με μια αστραφτερή “Doré” W16 Mistral, που ακτινοβολεί την εξαιρετική αισθητική της μορφή, μια σχεδίαση που διαπνέεται από καθαρή κομψότητα.

Το απόλυτο roadster της Bugatti, η W16 Mistral, αποπνέει αβίαστα μια διαχρονική ποιότητα, καθιστώντας το πραγματικά απαράμιλλο- η θέση του ως σύγχρονο είδωλο της Bugatti έχει ήδη εδραιωθεί ως το υπεραθλητικό αυτοκίνητο δρόμου που ολοκληρώνει τη σημαντική εποχή του κινητήρα W16 της μάρκας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Sur Mesure, η W16 Mistral μπορεί να προσαρμοστεί σχεδόν σε οποιοδήποτε αίτημα του πελάτη. Οι πρώτες παραγγελίες κατά παραγγελία βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη με πελάτες, καλλιτεχνικές εργασίες που επιδεικνύουν ένα ακόμη ευρύτερο φάσμα δημιουργικών δυνατοτήτων. Με τον ίδιο τρόπο που η Bugatti επιδιώκει την τελειότητα σε όλα τα αυτοκίνητα που φεύγουν από το ατελιέ του Molsheim, τα μοναδικά αριστουργήματα του Sur Mesure ακολουθούν τις ίδιες αρχές, προωθώντας την εξέλιξη μιας μοναδικής υπηρεσίας υψηλής ραπτικής για τους πελάτες.

Μετά το The Quail, A Motorsports Gathering, η Bugatti θα φιλοξενήσει τους στενούς πελάτες της το Σάββατο και την Κυριακή στο Le Domaine Bugatti, όπου θα έχουν μια προσωπική θέα της Chiron Super Sport “Golden Era” και της χρυσής W16 Mistral, και θα αποκαλύψουν μια πολύ ιδιαίτερη χρυσή Bolide.