Το Hyundai Tucson είναι το πιο value for money αυτοκίνητο ,στην κατηγορία του στην Αμερική

Με την κατάκτηση αυτής της εξαιρετικής διάκρισης από το αξιόπιστο News & World Report των ΗΠΑ, αποδεικνύεται ότι το Tucson της Hyundai Motor διαθέτεί εξαιρετική σχέση αξίας και κόστους κτήσης/χρήσης

Το Tucson της Hyundai Motors διακρίθηκε ως το καλύτερο compact SUV σε σχέση αξίας ως προς το κόστος κτήσης/χρήσης από το News & World Report των ΗΠΑ. Στην πολυπληθή κατηγορία των SUVs, το Tucson έλαβε κορυφαία διάκριση για την εξαιρετική σχέση αξίας και κόστους κτήσης/χρήσης του.

“Με την κατάκτηση αυτής της κορυφαίας διάκρισης από το αξιόπιστο News & World Report των ΗΠΑ, το Tucson της Hyundai Motor αποδεικνύει ότι διαθέτει τολμηρό στυλ, άνεση και ασφάλεια και όλα αυτά με εξαιρετικά χαμηλό κόστος κτήσης/χρήσης», δήλωσε ο κ. Brandon Ramirez, Senior Group Manager of Product Planning της Hyundai Motor America. “Η Hyundai Motor θα συνεχίσει να κατασκευάζει οχήματα προηγμένης τεχνολογίας με εξελιγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετική σχέση αξίας και κόστους κτήσης/χρήσης και μια εξαιρετική οδηγική εμπειρία.”

Τα οχήματα που συμμετείχαν στα βραβεία Best Cars, αξιολογήθηκαν σχετικά με την ποιότητα και την σχέση κόστους κτήσης/χρήσης σε 23 κατηγορίες. Το όχημα με την υψηλότερη βαθμολογία αναδεικνύεται σε «Κορυφαίο Όχημα για τη σχέση αξίας ως προς το κόστος κτήσης/χρήσης». Η ποιότητα μετριέται από τη συνολική βαθμολογία που επιτυγχάνει ένα όχημα στην γενική κατάταξη των ΗΠΑ News. Οι βαθμολογίες αξιολογούν αυτοκίνητα για την ασφάλεια, την αξιοπιστία και τις κρίσεις των εξειδικευμένων στελεχών της αυτοκινητοβιομηχανίας. Το κόστος κτήσης/χρήσης προκύπτει από το συνολικό κόστος που δαπανάται για ένα όχημα στα πέντε έτη ιδιοκτησίας του και της μέσης τιμής που καταβλήθηκε για την αγορά του οχήματος (σχέση κόστους κτήσης/χρήσης).

«Οι καταναλωτές αναγνωρίζουν τη Hyundai Motor ως μια μάρκα αξίας», δήλωσε ο κ. Jamie Page Deaton, Managing Editor του News Best Car των ΗΠΑ.  “ Η νίκη του Tucson στην κατηγορία κόστους κτήσης/χρήσης ως “Best Compact SUV”, καταδεικνύει ότι πρόκειται για ένα SUV που δεν προσφέρει μόνο εξαιρετικά χαμηλό κόστος κτήσης/χρήσης αλλά και μία από τις καλύτερες εμπειρίες ιδιοκτησίας στην κατηγορία.”

Το Hyundai Tucson διαθέτει τολμηρό, σπορ εξωτερικό στυλ, δύο κινητήρες με υψηλής απόδοσης συστήματα μετάδοσης και ένα ευρύχωρο, καλά εξοπλισμένο εσωτερικό. Είναι κατασκευασμένο με προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων Lane Departure Warning, Blind Spot Detection, Rear Cross-Traffic Alert, Lane Change Assist,  Backup Warning Sensors και Automatic Emergency Braking (AEB). 

To Tucson απέσπασε επίσης κορυφαία διάκριση από το Insurance Institute for Highway Safety’s (IIHS’s) 2016 TOP SAFETY PICK.

Τι είναι το News & World Report των ΗΠΑ

Από το 2007, το Best Cars, το κανάλι της αυτοκινητοβιομηχανίας News & World Report των ΗΠΑ, δημοσιεύει την κατάταξη της πλειοψηφίας των νέων αυτοκινήτων που πωλούνται στην Αμερική. Το ΗΠΑ News δημοσιεύει κάθε χρόνο τα βραβεία Best Cars, συμπεριλαμβανομένων των Best Cars σχέσης κόστους/χρήσης και οικογενειακών Best Cars. Τα Best Cars είχαν πάνω από 45 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες κατά το προηγούμενο έτος, με πάνω από το 65% των επισκεπτών να έχουν αγοράσει ένα αυτοκίνητο. Κοντά στο 80% των ενεργών αγοραστών ανέφεραν  στην ιστοσελίδα του News Best Cars ποια σημεία επηρέασαν την απόφαση αγοράς του αυτοκινήτου τους.