Ονειρικό πρωταπριλιάτικο από την Ford

Νέα επαναστατική τεχνολογία CALM που λανσάρεται με το νέο σύστημα συνδεσιμότητας SYNC3 με Τεχνολογία Μείωσης Θορύβου!

Η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιεί ειδικά μικρόφωνα τοποθετημένα στη καμπίνα που συλλαμβάνουν τη φασαρία που δημιουργούν τα παιδιά στο πίσω κάθισμα. Η ειδική μονάδα επεξεργασίας του νέου SYNC3 επεξεργάζεται τους ήχους αυτούς και δημιουργεί αντι-ήχους. Με τον τρόπο αυτό, η φασαρία εξουδετερώνεται μέχρι και 100%. Το σύστημα αυτό μελλοντικά θα μπορεί να εξουδετερώσει και τους ήχους από τις ενοχλητικές πεθερές!!!

Το Νέο SYNC 3 με Τεχνολογία CALM υπόσχεται Ήρεμα Ταξίδια

Ούτε τα οδικά έργα, ούτε οι λακκούβες ούτε τα μποτιλιαρίσματα. Για τους γονείς δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό στο ταξίδι από τη φασαρία των παιδιών στο πίσω κάθισμα.

Το νέο σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC 3 με τεχνολογία CALM μπορεί να βοηθήσει. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στους οδηγούς να ενεργοποιούν φωνητικά τα παραμύθια Roald Dahl audiobooks ακόμα και να βρίσκουν ένα fast food λέγοντας απλά  “I’m hungry”.

Αλλά για τις περιπτώσεις όπου ακόμα και το φαγητό ή τα παραμύθια δεν είναι αποτελεσματικά, δημιουργήσαμε ένα νέο σύστημα που μπορεί αυτόματα να μειώνει το θόρυβο από τα πίσω καθίσματα.

Το Child Anarchy Layoff Mode – ή CALM – ενεργοποιείται φωνητικά μέσω του συστήματος SYNC 3.

Το CALM χρησιμοποιεί τεχνολογία παρόμοια με του Active Noise Control, που εξουδετερώνει τους ανεπιθύμητους θορύβους με αντίθετα ηχητικά κύματα από το ηχοσύστημα.

«Στόχος μας είναι να κάνουμε το εσωτερικό του αυτοκινήτου μας όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστο, αλλά παρά το ότι δημιουργήσαμε διαισθητικά χειριστήρια και άνετα καθίσματα δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι για τους επιβάτες που προκαλούν στρες στους οδηγούς… μέχρι τώρα τουλάχιστον,» σχολίασε η Theresa Earthly, τεχνικός στο Ford Obtrusive Oscillation Laboratory. 

«Το CALM είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη μείωση υψίσυχνων θορύβων από τους νεαρούς επιβάτες, αλλά εξελίσσουμε και μία έκδοση κατάλληλη για να εξουδετερώνει και χαμηλότερες συχνότητες, όπως μιας… πεθεράς!»

Το CALM διατίθεται για παραγγελία από σήμερα, 1η Απριλίου…

Έτσι η Ford μας λέει καλή Πρωταπριλία!