Η Ford πρώτη σε πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων για το πρώτο εξάμηνο του 2016

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πωλήσεων που ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αυτοκινήτων, η Ford αναδείχτηκε Νο1 μάρκα επαγγελματικών οχημάτων στην Ελληνική αγορά το πρώτο εξάμηνο του 2016.

Κατά την ίδια περίοδο, Η Ford αναδείχτηκε Νο 1 μάρκα επαγγελματικών οχημάτων και στην Ευρώπη

Η σταθερή άνοδος των πωλήσεων Επαγγελματικών Αυτοκινήτων Ford που σημειώθηκε το 2015 στη χώρα μας, συνεχίστηκε και το 2016. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πωλήσεων που ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αυτοκινήτων, η Ford αναδείχτηκε Νο1 μάρκα επαγγελματικών οχημάτων στην Ελληνική αγορά για το πρώτο εξάμηνο του 2016 με μερίδιο αγοράς 20% και συνολικές πωλήσεις που έφτασαν τις 575 μονάδες. Είναι χαρακτηριστικό πως παρά τη σημαντική πτώση της αγοράς επαγγελματικών αυτοκινήτων στη χώρα μας κατά 12% σε σύγκριση με πέρυσι, οι πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων Ford αυξήθηκαν κατά 42,7% βελτιώνοντας το μερίδιο αγοράς κατά 8 ποσοστιαίες μονάδες!

Τα νούμερα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά για τον μήνα που μας πέρασε. Μόνο τον Ιούνιο, ταξινομήθηκαν 162 επαγγελματικά οχήματα Ford, με την εταιρία να βελτιώνει τις πωλήσεις της κατά 180% σε σύγκριση με πέρυσι,  αποκτώντας μερίδιο αγοράς 24,7%.

Η επιτυχία αυτή βασίζεται στην ολοκληρωμένη γκάμα επαγγελματικών αυτοκινήτων Ford που προσφέρουν αξιοπιστία, οικονομία, αλλά και οδηγική αίσθηση επιβατικού αυτοκινήτου.  Από τα «μικρά» Ford Fiesta Van και Ford Transit Courier, το Ford Transit Connect, το Ford Ranger, μέχρι και τα «μεγάλα» Ford Transit Van, η Ford έχει τη λύση για κάθε επαγγελματία.

Η πορεία των πωλήσεων επαγγελματικών οχημάτων Ford στην Ελληνική αγορά ακολούθησε τη γενικότερη πορεία της μάρκας σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, όπου και εκεί η Ford αναδείχτηκε Νο1*. Οι Πανευρωπαϊκές πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων Ford κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016 αυξήθηκαν κατά 17% φτάνοντας τα 162.500 οχήματα. Ομοίως, το μερίδιο αγοράς αυξήθηκε κατά 0,6 ποσοστιαίες μονάδες φτάνοντας το 13%.

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις