Live the Movement in the streets
A festive and informative illustration showcasing new updates and tips for navigating the holidays using Google Maps Εκμεταλευτείτε το google maps στο έπακρο

Make the most of google maps

Επερχόμενες ενημερώσεις χαρτών και συμβουλές πλοήγησης

Βελτιώστε τις αγορές, τα ταξίδια και τον προγραμματισμό των διακοπών σας με αυτές τις οκτώ ανεκτίμητες συμβουλές για τους Χάρτες, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί με ακρίβεια για την εορταστική περίοδο.

Καθώς η περίοδος των γιορτών πλησιάζει ταχύτατα, εξασφαλίστε μια ευχάριστη και αποτελεσματική εμπειρία με αυτές τις οκτώ βασικές λειτουργίες των Χαρτών Google. Η εφαρμογή όχι μόνο βοηθά στην πλοήγηση και τον προγραμματισμό για εορταστικές εξορμήσεις με φίλους, αλλά εισάγει και τρεις καινοτόμες ενημερώσεις μαζί με τις αξιόπιστες λειτουργίες της. Προετοιμαστείτε με αυτόν τον οδηγό και ξεκινήστε τα χαρούμενα ταξίδια σας με ευκολία.

Κατακτήστε τις δημόσιες συγκοινωνίες κατά τη διάρκεια των γιορτών (Νέο!)

Η πλοήγηση στα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου μπορεί να είναι αποθαρρυντική. Οι Χάρτες Google ανακουφίζουν αυτή την πρόκληση παρέχοντας ενημερωμένες οδηγίες για τα μέσα μεταφοράς, παρουσιάζοντας τις καλύτερες διαδρομές με βάση παράγοντες όπως οι εκτιμώμενοι χρόνοι άφιξης, τα σημεία μετεπιβίβασης και η διάρκεια του ταξιδιού. Προσαρμόστε το ταξίδι σας με συγκεκριμένες προτιμήσεις μέσων μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων των αποστάσεων με τα πόδια. Με λεπτομερείς πληροφορίες για τις εισόδους και εξόδους σταθμών σε περισσότερες από 80 πόλεις παγκοσμίως, όπως το Βερολίνο, το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη και η Αθήνα μπορείτε να βρείτε με σιγουριά το δρόμο σας. Αυτές οι ενημερώσεις θα είναι σύντομα διαθέσιμες σε Android και iOS.

Εξορθολογισμός ομαδικών σχεδίων με βελτιωμένες λειτουργίες λίστας (Νέο!)

Οργανώστε πιο αποτελεσματικά τις εξόδους με τους φίλους σας χωρίς να καταφεύγετε σε μακροσκελείς ομαδικές συνομιλίες. Το Google Maps βελτιώνει τη λειτουργία λίστας, επιτρέποντας την ευκολότερη κοινή χρήση, him προγραμματισμό and the ψηφοφορία on ομαδικές δραστηριότητες. Προσαρμόστε τις λίστες με διακριτικά emojis, such as νιφάδες χιονιού ή παγοπέδιλα, για γρήγορη αναγνώριση. Οι κοινόχρηστες λίστες διευκολύνουν τώρα τον συνεργατικό σχεδιασμό, όπου τα μέλη της ομάδας μπορούν να προσθέτουν και να ψηφίζουν για τα μέρη ενδιαφέροντος. Αυτές οι ενημερώσεις θα είναι παγκοσμίως διαθέσιμες σε Android και iOS τις επόμενες εβδομάδες.

Ζωντανέψτε την εξερεύνηση των διακοπών με αντιδράσεις Emoji (Νέο!)

Βελτιώστε τη λήψη αποφάσεων για τις διακοπές σας με περιεχόμενο που δημιουργείται από την κοινότητα στους Χάρτες Google, το οποίο πλέον μπορεί να αλληλεπιδράσει με αντιδράσεις emoji. Η τεχνητή νοημοσύνη και τα Emojis επιτρέπουν μοναδικές αντιδράσεις mashup, προσθέτοντας ένα διασκεδαστικό και ενημερωτικό επίπεδο στις κριτικές και τις φωτογραφίες. Αυτή η λειτουργία κυκλοφορεί τώρα παγκοσμίως σε Android και iOS.

Φιλικά προς το περιβάλλον χειμερινά ταξίδια και προσβασιμότητα σταθμών φόρτισης EV

Επιλέξτε τις πιο αποδοτικές σε καύσιμα διαδρομές και εντοπίστε εύκολα σταθμούς φόρτισης EV με πληροφορίες συμβατότητας και ταχύτητας σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας ένα απρόσκοπτο ταξίδι.

Βολικές στάσεις για δουλειές εν κινήσει

Μη χάσετε ποτέ ξανά να προλάβετε ένα κατάστημα για αγορές της τελευταίας στιγμής. Οι Χάρτες Google σας επιτρέπουν να αναζητήσετε βασικές στάσεις, such as παντοπωλεία και βενζινάδικα, καθ’ οδόν προς τον προορισμό σας, εξασφαλίζοντας ένα ομαλό και απρόσκοπτο ταξίδι.

Εξοικονομήστε βενζίνη για περισσότερες δαπάνες διακοπών

Μεγιστοποιήστε την εξοικονόμησή σας με τη λειτουργία των Χαρτών Google για την εύρεση των καλύτερων τιμών βενζίνης σε κοντινή απόσταση, επιτρέποντάς σας να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα για τις γιορτές των διακοπών.

Επιλέξτε διαδρομές χωρίς διόδια και γραφικές διαδρομές για ένα ταξίδι χωρίς άγχος

Μειώστε τα έξοδα των διακοπών και απολαύστε γραφικές διαδρομές αποφεύγοντας εύκολα τα διόδια και τους πολυσύχναστους αυτοκινητόδρομους μέσω των παραμετροποιήσιμων επιλογών διαδρομής των Χαρτών Google.

Απρόσκοπτη μετακίνηση με ανέπαφες πληρωμές για δημόσιες συγκοινωνίες

Πλοηγηθείτε στο πολυσύχναστο σύστημα συγκοινωνιών των διακοπών με ευκολία, χρησιμοποιώντας ανέπαφες πληρωμές για ταξίδια πολλαπλών διαδρομών, οι οποίες είναι διαθέσιμες μέσω περισσότερων από 250 συνεργατών έκδοσης εισιτηρίων παγκοσμίως.

Μείνετε ενημερωμένοι με τις αλλαγές των Χαρτών Google για να αποφύγετε την κίνηση αιχμής των διακοπών και να καθορίσετε τις καλύτερες ώρες για να επισκεφθείτε βασικά μέρη, εξασφαλίζοντας μια χαρούμενη και αποτελεσματική περίοδο διακοπών.