Έχεις Peugeot; Δες πώς θα πάρεις ΔΩΡΕΑΝ οδική βοήθεια!

Δεν είναι ψέμα: ΔΩΡΕΑΝ οδική βοήθεια για ΟΛΟΥΣ τους κατόχους Peugeot

Αυτό πάει να πει after sales! Η Peugeot… τίναξε τη μπάνκα στον αέρα, καθώς προσφέρει δωρεάν οδική βοήθεια σε όλους, ανεξαιρέτως, τους κατόχους αυτοκινήτων της μάρκας, σε όλη την Ελλάδα!

Η νέα, δωρεάν, επαναλαμβάνουμε υπηρεσία, ονομάζεται «Peugeot Assistance» και έρχεται να προστεθεί στο ήδη προνομιακό πρόγραμμα της «Φροντίδας Peugeot», ενδυναμώνοντάς το σημαντικά, αφού πρόκειται για μία υπηρεσία η οποία προσφέρεται μόνο από την Peugeot πανελλαδικά.

Η υπηρεσία αυτή καλύπτει τις περιπτώσεις που ακολουθούν:

Ακινητοποίηση αυτοκινήτου, λόγω βλάβης
Ακινητοποίηση αυτοκινήτου, λόγω ατυχήματος
Επί τόπου επισκευή, αν αυτό καθίσταται δυνατόν
Αντικατάσταση ελαστικού
Παροχή ρεύματος εκκίνησης μπαταρίας
Μεταφορά στον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Peugeot

Η δωρεάν οδική βοήθεια “Peugeot Assistance” αφορά ΟΛΟΥΣ, ανεξαιρέτως, τους κατόχους Peugeot. Για να διαβάσουν τους όρους αναλυτικά και να αποκτήσουν οι ενδιαφερόμενοι πρόσβαση στην υπηρεσία θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα στο https://www.peugeot.gr/after-sales-offers/peugeot-assistance.html.

Πώς λειτουργεί;

Η Peugeot εξηγεί πώς λειτουργεί η υπηρεσία: «Σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, μια κλήση προς την οδική βοήθεια της Peugeot Assistance, σημαίνει ότι 24 ώρες την ημέρα – 365 ημέρες το χρόνο θα βρίσκετε πάντα δίπλα σας όταν την καλέσετε.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει τον αριθμό της οδικής βοήθειας στο τηλέφωνό σας και σε περίπτωση βλάβης η ατυχήματος θα στείλουμε άμεσα το κινητό συνεργείο της Peugeot Assistance για μία επί τόπου επισκευή του αυτοκινήτου σας και αν αυτό δεν είναι εφικτό, θα κανονίσουμε την μεταφορά του στον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο επισκευαστή της Peugeot. Να είστε βέβαιοι ότι το Peugeot σας θα επισκευαστεί από πολύ εξειδικευμένους και εκπαιδευμένους τεχνικούς χρησιμοποιώντας πάντα τα εγκεκριμένα από τον Κατασκευαστή ανταλλακτικά».

Διαβάστε ακόμα: