Δύο Nissan Navara στο “οπλοστάσιο” του Δήμου Πρεσπών

Στην εξυπηρέτηση όχι ενός, αλλά δύο ιερών σκοπών θα βοηθήσουν τα ισάριθμα Nissan Navara τα οποία πρόσθεσε στο “οπλοστάσιό” του ο Δήμος Πρεσπών. Πρόκειται για τις δράσεις που υλοποιεί ο ακριτικός Δήμος για την ανάπτυξη μιας πλήρους δέσμης κοινωνικών υποδομών και υπηρεσιών, που στηρίζουν και στηρίζονται στην κοινωνία των Πρεσπών.

Η προμήθεια του ενός από τα δύο pickup της Nissan, χρηματοδοτήθηκε εξ’ ολοκλήρου από πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υλοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού συγχρηματοδοτούμενου έργου LESS WASTE II. Το Navara, θα αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος της πιλοτικής δράσης του έργου LESS WASTE II, που στοχεύει στη μείωση της σπατάλης τροφίμων στις επιχειρήσεις εστίασης του Δήμου Πρεσπών, με την εγκατάσταση και λειτουργία συστήματος συλλογής, επεξεργασίας και διανομής μερίδων φαγητού σε δικαιούχους κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου.

Η προμήθεια του δεύτερου Nissan Navara, χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα GREEN POINT – MOB. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά στην αναβάθμιση του συστήματος διαχείρισης-ανακύκλωσης των απορριμμάτων, με την ανάπτυξη κινητών πράσινων σημείων στη διασυνοριακή περιοχή Ελλάδας –Αλβανίας, σε συνδυασμό με δράσεις ευαισθητοποίησης και προώθησης της ανάκτησης ανακυκλώσιμων υλικών, με διαλογή στην πηγή.

Με εντυπωσιακό σχεδιασμό, φινέτσα, καινοτόμες τεχνολογίες, καθώς και με μια αντίληψη στην κατασκευή και την κύλιση που ξεπερνά τα εσκαμμένα, το Navara διαθέτει εντυπωσιακή off-road ικανότητα, αντοχή αλλά και δυνατότητα μεταφοράς φορτίου, πλεονεκτήματα που θα καλύψουν στο έπακρο τις απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία.

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις