Δες πώς θα ανεφοδιάζεις το αυτοκίνητό σου στο μέλλον

Η Nissan αποκαλύπτει μια συναρπαστική εκδοχή από το όραμά της για το μέλλον της αυτοκίνησης, σε συνεργασία με το διάσημο αρχιτεκτονικό γραφείο των Foster + Partners.

Η συγκεκριμένη συνεργασία  – ορόσημο, μεταξύ του πρώτου σε πωλήσεις παγκοσμίως κατασκευαστή αμιγώς ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων και του κορυφαίου στούντιο αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο σταθμός ανεφοδιασμού καυσίμων του μέλλοντος, θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι το ίδιο το αυτοκίνητο !

Εικονογραφημένο σε ένα εκπληκτικό βίντεο διάρκειας δύο λεπτών, που απεικονίζει τόσο το best-seller Nissan LEAF  αλλά και το φουτουριστικό IDS Concept, το όραμα της Nissan  παίρνει σάρκα και οστά, διερευνώντας  πώς ο τρόπος της ζωής μας μπορεί να αλλάξει καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται.

Η συνεργασία αυτή που θα διαρκέσει για 12 μήνες, προσφέρει μια εικόνα του τι αναμένουμε από τη Nissan σε σχέση με το όραμά της για την Ευφυή Κινητικότητα : έναν κόσμο στον οποίο τα αυτοκίνητα αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον τους, καθώς οι πληθυσμοί υιοθετούν τις μηδενικές εκπομπές ρύπων, αλλά και τις τεχνολογίες πιλοτικής οδήγησης.

Η σχεδιαστική μελέτη του σταθμού ανεφοδιασμού από το μέλλον, παρουσιάζεται στο φετινό 86ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. 

Ο σταθμός ανεφοδιασμού της Nissan έρχεται από το…  μέλλον ! 

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις