Γέννησε μόνη της στο αυτοκίνητο και ο σύζυγος κατέγραψε τα πάντα!

Μία έγκυος δεν πρόλαβε να φτάσει στο μαιευτήριο και αναγκάστηκε να γεννήσει στο μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου, την ώρα που ο σύζυγός της  βιντεοσκοπούσε τα πάντα!
Στο συγκλονιστικό βίντεο θα δείτε την Lesia Pettijohn από το Χιούστον μαζί με τον σύζυγό της στο αυτοκίνητο την ώρα που κατευθύνονταν στο μαιευτήριο. Το ζευγάρι είναι ήδη 45 λεπτά «κολλημένο στην κίνηση», την ώρα που ξεκινάει το βίντεο.

Η νεαρή γυναίκα κάθεται στην θέση του συνοδηγού και είναι ολοφάνερο ότι  υποφέρει από τους πόνους της γέννας. Η ίδια ακούγεται να ουρλιάζει λέγοντας: «Έσπασαν τα νερά, βγαίνει έξω!». Η νεαρή μητέρα φωνάζει στο σύζυγό της να της βγάλει τη ζώνη και να τη βοηθήσει να κατεβάσει το παντελόνι της, όσο εκείνος οδηγεί.

Τελικά το μωρό γεννήθηκε με την μητέρα του να φωνάζει: «Θεέ μου, τι να κάνω; Μέσα στο αυτοκίνητο; Είναι αγόρι! Είναι όμορφος!».

Το άγχος της για το αν είναι ζωντανό το μωρό της, σπεύδει να καθησυχάζει ο σύζυγός της που τη διαβεβαιώνει πως δεν πρέπει να ανησυχεί καθώς το μωρό αναπνέει.

Πρόκειται για το τρίτο παιδί του ζευγαριού, ενώ τα δύο πρώτα τους παιδιά, δύο κόρες, ηλικίας δύο και ενός έτους, γεννήθηκαν φυσιολογικά στο μαιευτήριο.

Πάντως και οι δύο γονείς αντιμετώπισαν το γεγονός με ψυχραιμία! Να τους ζήσει!

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις