Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Βασιλάκης

Έφυγε από τη ζωή σήμερα, στα 78 του χρόνια, ο Κρητικός επιχειρηματίας Θόδωρος Βασιλάκης, πρόεδρος της αεροπορικής εταιρίας Aegean και ένας εκ των ισχυρότερων παικτών στο χώρο του αυτοκινήτου.

Ο Όμιλος που ίδρυσε ο Θ. Βασιλάκης, έχει κάτω από την “ομπρέλα” του, μεταξύ άλλων, τις ΒΕΛΜΑΡ (επίσημος διανομένας των Ford, Opel, SΕΑΤ, Saab, Volvo, Honda & Mitsubishi),  ΤΕΧΝΟΚΑΡ ΑΒΕΕ (επίσημος αντιπρόσωπος SEAT),  Π. Δάβαρης (Hyundai Ελλάς), Autodeal (KIA), Hertz (ενοικιάσεις). Ο δαιμόνιος επιχειρηματίας που ήλεγχε τις Volvo, Seat, Hyundai, Kia,συμμετείχε μετοχικά σε 11 ακόμα εταιρίες, όπως η Πειραιώς Best Leasing ΑΤΕΕ και η Multifin Α.Ε.εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

 Η ανακοίνωση της εταιρείας:

“To Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της AEGEAN εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την απώλεια του Ιδρυτή και Προέδρου της εταιρίας μας, Θεόδωρου Βασιλάκη. O Πρόεδρος μας ήταν για όλους μας η πηγή έμπνευσης από την πρώτη πτήση, τον πρώτο μας επιβάτη μέχρι σήμερα. Οι αξίες που πρέσβευε, όσο και το όραμά του θα συνεχίσουν να μας οδηγούν.

Ο Θεόδωρος Βασιλάκης έφυγε από τη ζωή, σήμερα Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018, σε ηλικία 78 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 στις 12:30, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στην Κηφισιά.”

Η οικογένεια αντί στεφάνων παρακαλεί να γίνουν δωρεές για το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης”.