Το Σαββατοκύριακο έχει Dirt Games στον Ιππόδρομο

Χωμάτινες φόρμουλες, οδηγούς αποφασισμένους για όλα, μπόλικη… σκόνη, αλλά κυρίως θέαμα, θα έχει ο πρώτος αγώνας του  στον πρώτο αγώνα του θεσμού του EKO Racing Dirt Games Challenge που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 19-20 Μαΐου στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο, με δωρεάν είσοδο για όλο τον κόσμο.

Παρούσα, εκεί, θα είναι και η ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS, αντιπροσωπεία της Subaru στην Ελλάδα. Η αγωνιστική ομάδα της εταιρείας, η SPEEDCAR MOTUL TEAM GREECE, θα δώσει το παρών με συνολικά 6 οδηγούς και στις 3 κατηγορίες kartcross. Η SUBARU ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS, η οποία υποστηρίζει τον θεσμό με την χορηγία της, την ημέρα του αγώνα της Κυριακής 20 Μαΐου θα προσφέρει δωρεάν, στους θεατές που επιθυμούν, τη δυνατότητα test-drive των μοντέλων της SUBARU σε off-road και ασφάλτινες διαδρομές. 

Παροτρύνουμε τον κόσμο, τους νέους και τις οικογένειες που επιθυμούν να απολαύσουν το θέαμα που προσφέρουν οι «χωμάτινες φόρμουλες» στην υπερειδική του Ιπποδρόμου, να μην χάσουν αυτή την ευκαιρία, μιας και θα είναι σίγουρα μια καινούργια, συναρπαστική γνωριμία.