Αυτό είναι το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Subaru

Θα ονομάζεται Volterra, έρχεται στα μέσα του 2022

Με το ντεμπούτο του να αναμένεται στα μέσα του επόμενου έτους, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Subaru, κάνει “πρεμιέρα” στο Διαδίκτυο. Η Subaru Europe, η θυγατρική της Subaru Corporation στην Ευρώπη, δημιούργησε μια ιστοσελίδα «teaser» πριν από την παγκόσμια παρουσίαση του ολοκαίνουργιου ηλεκτρικού SUV της.

Ήλιος και Γη, τα δυο βασικά στοιχεία του νέου Subaru

Με το όνομα SOLTERRA, το πλήρως ηλεκτρικό SUV της Subaru θα είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που βασίζεται στην παγκόσμια πλατφόρμα e-Subaru και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει παγκόσμια την επόμενη χρονιά.

Ως κλασικό subaru το Solterra θα είναι ικανό εκτός δρόμου

Τι σημαίνει το όνομά του

Το πίσω μέρος του αμιγώς ηλεκτρικού SUV της ιαπωνικής μάρκας

Το όνομα “SOLTERRA” δημιουργήθηκε ενώνοντας τις δύο λέξεις ”SOL” και “TERRA”, τις λατινικές λέξεις αντίστοιχα για τον «Ήλιο» και τη «Γη». Η Subaru έδωσε αυτό το όνομα στο ηλεκτρικό της όχημα προς αναγνώριση της μητέρας φύσης και περαιτέρω ανάπτυξης της μορφής συνύπαρξης μαζί της, μαζί με τους πελάτες μας, και για να συμβολίσουμε τη δέσμευσή μας να παρέχουμε τις κλασικές δυνατότητες που έχει ένα SUV Subaru και πάει παντού, σε ένα εξ ολοκλήρου ηλεκτρικό όχημα.

Και το εμπρός μέρος μέσα στη… ζούγκλα

Το “SOLTERRA” θα αποτελέσει μέρος της γκάμας των SUV της SUBARU, δηλαδή των SUBARU XV, FORESTER, OUTBACK και ASCENT και θα βγει στις αγορές της Ιαπωνίας, των ΗΠΑ, του Καναδά, της Ευρώπης και της Κίνας περίπου στα μέσα του 2022.