80.000 οχήματα μηδενικών ρύπων θα ρίξει στην Ευρώπη η Hyundai

Με τη ζήτηση για οχήματα με μηδενικές εκπομπές ρύπων να αυξάνεται συνεχώς, η Hyundai ετοιμάζεται όχι απλά να ανταποκριθεί, αλλά και να εξελιχθεί στον μεγαλύτερο κατασκευαστή οχημάτων μηδενικών ρύπων στη Γηραιά Ήπειρο. Η κορεατική μάρκα έχει ήδη αποφασίσει να τριπλασιάσει τη διαθεσιμότητα του Kona Electric για τους πελάτες της στην Ευρώπη και, από το Μάρτιο του 2020, θα εντάξει το μοντέλο στην παραγωγική διαδικασία του εργοστασίου της στην Τσεχία. Παράλληλα, θα αυξήσει την υπάρχουσα παραγωγή της από το εργοστάσιο της Νότιας Κορέας. Αυτό θα βελτιώσει δραστικά τους χρόνους παράδοσης για τους πελάτες στην Ευρώπη.

Η απόφαση να παράγεται παράλληλα το Kona Electric και στην Ευρώπη έγινε με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των Ευρωπαίων πελατών της μάρκας. Η ζήτηση για το Kona Electric ξεπέρασε τις προσδοκίες και η αυξημένη παραγωγική ικανότητα αποσκοπεί να συμβαδίσει με την αυξανόμενη ζήτηση.

Για το 2020, η Hyundai θα προσφέρει πάνω από 80.000 οχήματα με μηδενικές εκπομπές σε Ευρωπαίους πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των Kona Electric, IONIQ Electric και NEXO – όχημα κυψελών καυσίμου. Με την εξέλιξη αυτή, η Hyundai αναμένεται να αναδειχθεί ο μεγαλύτερος κατασκευαστής οχημάτων μηδενικών εκπομπών ρύπων στην Ευρώπη το 2020.

«Αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας και πήραμε αυτή την απόφαση προκειμένου να ανταποκριθούμε στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των ηλεκτρικών οχημάτων μας. Με όλο και περισσότερους ανθρώπους να ανησυχούν για το αντίκτυπο της επιλογής τους στο περιβάλλον, βλέπουμε μια τεράστια δυναμική ηλεκτροκίνησης στην Ευρωπαϊκή αγορά “, σχολιάζει σχετικά ο President και CEO της Hyundai Motor Europe, Dong Woo Choi και συνεχίζει: “Αυτό αντικατοπτρίζει την προοδευτική φιλοσοφία μας και θα ενισχύσει τη θέση μας ως ηγέτιδα εταιρεία στη μελλοντική κινητικότητα”.

Σε συνδυασμό με τα πρωτοποριακά μοντέλα μηδενικών εκπομπών ρύπων, η εταιρεία  οδηγεί τη βιομηχανία με ένα ευρύ φάσμα ηλεκτροκίνητων τεχνολογιών. Από τα 48V Hybrid (HEV) και Plug-in Hybrid (PHEVs), η Hyundai έχει αναγνωριστεί ως κορυφαίος κατασκευαστής για την προσπάθειά της να καταστήσει τη μελλοντική κινητικότητα προσιτή σε περισσότερους ανθρώπους.

Σε ό,τι αφορά το Kona Electric τώρα, αυτό, όπως σχολιάζει και η Hyundai, έχει αναγνωριστεί επανειλημμένα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ως πρωτοποριακό αυτοκίνητο. Είναι το πρώτο μοντέλο που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη συνδυάζοντας τη SUV σχεδίαση με πλήρη ηλεκτροκίνηση μεγάλης εμβέλειας, τοποθετώντας το Kona Electric ένα βήμα εμπρός για τους πελάτες που αναζητούν ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Με μια σειρά βελτιώσεων που εισήχθησαν πρόσφατα, προσφέρει ακόμα περισσότερα οφέλη στους πελάτες, όπως η ταχύτερη φόρτωση, νέες δυνατότητες συνδεσιμότητας που προστίθενται με το Hyundai Bluelink® και ένα νέο προαιρετικό σύστημα πλοήγησης με κεντρική οθόνη 10,25 ιντσών.

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις