Από 21.900 ευρώ το Volvo V40 Cross Country

Στον… καταιγισμό από νέα μοντέλα που αποτελούν την αιχμή της τεχνολογίας, η Volvo δεν ξεχνά το best seller της. Το V40 Cross Country το οποίο είναι, εκτός από το ασφαλέστερο στην κατηγορία του (σύμφωνα με τις δοκιμές του EuroNCAP) ένα από τα δημοφιλέστερα premium hatchback της ελληνικής αγοράς, προσφέρεται τώρα σε προνομιακή τιμή. Από 21.900 € και το πακέτο εξοπλισμού Business χωρίς χρέωση! Η τιμή, αφορά το V40 Cross Country Τ3 1.5 Auto και είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα, αφού αφορά αυτοκίνητα ετοιμοπαράδοτα και με παραγγελία.
Το Volvo V40 Cross Country είναι το μόνο αυτοκίνητο παραγωγής σήμερα που διαθέτει αερόσακο πεζού ενώ στο βασικό του εξοπλισμό ανήκει και το City Safety, το οποίο προσφέρει αυτόματο φρενάρισμα για αποφυγή συγκρούσεων με άλλα οχήματα ή εμπόδια. Με δυνατότητα κίνησης σε κάθε δρόμο και έναν αρκετά ισχυρό βενζινοκινητήρα, 1.498 κ.εκ. και 152 ίππων, ο οποίος είναι σχεδιασμένος και εξελιγμένος από την ίδια τη Volvo, που συνεργάζεται ιδανικά με το αυτόματο κιβώτιο που προσφέρεται χωρίς χρέωση (ανήκει στο βασικό εξοπλισμό) και εξασφαλίζει τόσο σπιρτόζικες επιδόσεις όσο και οικονομία καυσίμου.
Το τελευταίο facelift έκανε το V40 Cross Country ακόμα πιο μοντέρνο και κομψό. Με νέα γρίλια και φωτιστικά σώματα, σπορ ζάντες και ανανεωμένη χρωματική παλέτα εξωτερικά, παράλληλα με ακόμα πιο πολυτελή υλικά και ταπετσαρίες, διακοσμητικά αλουμινίου ή ξύλου στο εσωτερικό, το V40 Cross Country δικαιολογεί επάξια το σημαντικό βραβείο “Brand Design Language Award 2016” από την επιτροπή Car Design Award, που απονεμήθηκε στη Volvo ως αναγνώριση για τη συνεισφορά της στο σύγχρονο αυτοκινητικό design.
Σήμερα, η Volvo Car Hellas έρχεται να καταστήσει το V40 Cross Country Τ3 1.5 Auto ακόμα πιο ολοκληρωμένο, πιο ελκυστικό και πιο προσιτό! Προσφέρει το μοντέλο σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή και εξοπλισμένο με το πακέτο Business χωρίς επιπλέον χρέωση, για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, το μοντέλο διατίθεται με επιπλέον αισθητήρες παρκαρίσματος στον πίσω προφυλακτήρα, αναβαθμισμένο ηχοσύστημα Sensus Connect High Performance με DVD player, σύνδεση Bluetooth και έγχρωμη οθόνη 7” ενώ υπάρχει και προκαλωδίωση για κάμερα υποβοήθησης οπισθοπορείας/στάθμευσης.
Αξίζει να αναφερθεί ο υπόλοιπος εξοπλισμός που διαθέτει το αυτοκίνητο στην τιμή αυτή. Από έναν μακροσκελή κατάλογο, ενδεικτικά και το αυτοκίνητο διαθέτει:

o    City Safety 2ης γενιάς

o    Αερόσακους οδηγού/συνοδηγού, πλευρικούς, οροφής, γόνατου οδηγού

o    Αερόσακο πεζού

o    Σύστημα προστασίας από πλευρικές συγκρούσεις και προστασίας αυχένα/πλάτης

o    ABS με έκτακτη υποβοήθηση πέδησης

o    Σύστημα δυναμικού ελέγχου ευστάθειας και πρόσφυσης, έλεγχο υποστροφής και/ή υπερστροφής και σπορ λειτουργία

o    Σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα

o    Ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι, ρυθμιζόμενο σε ύψος/βάθος

o    Cruise Control

o    Start/Stop

o    Σύστημα κλιματισμού με ηλεκτρονικό έλεγχο θερμοκρασίας

o    Ηλεκτρικά παράθυρα μπρος/πίσω

o    Εξωτερικούς καθρέπτες ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους

o    Πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED

o    Ρύθμιση ύψους δέσμης προβολέων

o    Φώτα ημέρας και φώτα απότομου φρεναρίσματος

o    Δερμάτινο τιμόνι και δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων με διακοσμητικά αλουμινίου

o    Ηχοσύστημα Sensus Connect High Performance με DVD player, σύνδεση Bluetooth και έγχρωμη οθόνη 7” και χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι

o    Ζάντες αλουμινίου με σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών

o    Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω

o    Προκαλωδίωση για κάμερα υποβοήθησης οπισθοπορείας/στάθμευσης

o    Πίσω ποδιά Cross Country και ράγες οροφής

o    Μάσκα μεταβλητής αεροδυναμικής

o    Αεροτομή οροφής high performance
Γι’ αυτούς που το πολύ δεν είναι αρκετό, εάν το ζητούμενο είναι ένα ακόμα πιο πλούσια εξοπλισμένο αυτοκίνητο, τότε η ιδανική επιλογή παραμένει η πολύ δημοφιλής έκδοση Livstyl, η οποία διαθέτει επιπλέον τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 8”, προβολείς LED σε σχήμα πλαγιαστού «T», που παραπέμπουν στο σύμβολο της ιδιαίτερα πλούσιας σκανδιναβικής παράδοσης, στο «σφυρί του Θεού Θωρ», αναβαθμισμένο πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED και κεντρική κονσόλα Copper Dawn. Μάλιστα, η έκδοση Livstyl προσφέρεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα επίσης σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή, από 24.470 €, στην οποία για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων συμπεριλαμβάνεται και το κόστος του μεταλλικού χρώματος. Έτσι, στην τιμή αυτή ο αγοραστής έχει όφελος που ξεπερνάει τα 2.000 €!
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο δίκτυο επίσημων διανομέων της Volvo σε όλη την Ελλάδα. Η προνομιακή τιμή ισχύει τόσο για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα όσο και για παραγγελίες, για περιορισμένο χρονικό διάστημα.