143 ασθενοφόρα Peugeot, δώρο στο ΕΚΑΒ!

Τέτοιες ειδήσεις, θα έπρεπε να τις βάζουμε ψηλά. Πολύ ψηλά. Σε καιρούς χαλεπούς, τώρα που το μνημόνιο έχει αποψιλώσει το ΕΚΑΒ από τον στόλο των ασθενοφόρων του και “φως” στον ορίζοντα για αγορά νέων που θα καλύψουν τις τεράστιες ανάγκες δεν υπάρχουν, υπάρχει το καλό παράδειγμα: H ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot – εταιρεία μέλος του Ομίλου Συγγελίδη – ανέλαβε να παραδώσει στο Ίδρυμα Νιάρχος 143 υπερσύγχρονα ασθενοφόρα, τα οποία θα δωρίσει το Ίδρυμα στο ΕΚΑΒ.

Τα Peugeot Boxer θα διασκευαστούν σε ασθενοφόρα στην Πορτογαλία, από Πιστοποιημένο Διασκευαστή του εργοστασίου της PEUGEOT, που εξασφαλίζει την ποιότητα που απαιτεί ο γαλλικός κατασκευαστικός κολοσσός για τα οχήματά του.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 5 εταιρείες και η διαδικασία επιλογής ολοκληρώθηκε με την επικράτηση της PEUGEOT. Υπολογίζεται δε, ότι τα οχήματα θα παραδοθούν στο ΕΚΑΒ σε χρόνο- ρεκόρ από την υπογραφή της σύμβασης.

Ο Όμιλος Συγγελίδη θέλοντας να συνεισφέρει στο τεράστιο κοινωνικό έργο που επιτελεί το Ίδρυμα Νιάρχος και ειδικότερα στην συγκεκριμένη δωρεά, παρέχει για τα δύο πρώτα χρόνια ζωής των οχημάτων, δωρεάν την προληπτική τους συντήρηση στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της PEUGEOT στην Επικράτεια.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το 2017 η PEUGEOT του Ομίλου Συγγελίδη, πλην των 143 Ασθενοφόρων οχημάτων στο Ίδρυμα Νιάρχος, έχει αναλάβει επίσης και την παράδοση Ασθενοφόρων οχημάτων στην ΔΕΗ, τα Ηνωμένα Έθνη, την ΕΒΟΛ, τον Δήμο Κέας, τα Λατομεία Κυριακίδης, την δωρεά 4 Ασθενοφόρων οχημάτων από την εταιρεία Οδοσήμανση στο ΕΚΑΒ, κ.α.