Μην τολμήσετε να παρκάρετε έτσι στο super market…

svg%3E Μην τολμήσετε να παρκάρετε έτσι στο super market... Fiat, Fiat 500, Fiat 500C, Fun, Mini, MINI Cooper, videos, Μινι, Ρεκόρ

Ο Alastair Moffatt κατέρριψε ένα ακόμα παγκόσμιο ρεκόρ αυτή τη φορά στο παράλληλο παρκάρισμα, αλλά με την όπισθεν. Με μια άψογη εκτέλεση κατάφερε σε μόλις 34 εκατοστά να χωρέσει το κλασικό Mini Cooper ερχόμενος με την όπισθεν τραβώντας χειρόφρενο και κάνοντας μια πιρουέτα ακριβείας.

Σύμφωνα με το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, ο Moffatt κέρδισε το προηγούμενο ρεκόρ με μόλις ένα εκατοστό διαφορά. Αλλά, μικρή σημασία έχει από την στιγμή που το κατέρριψε.

Η επιτυχημένη προσπάθεια έλαβε χώρα στο γραφικό σπίτι του βρετανικού μηχανοκίνητου αθλητισμού και της αεροπορίας, Brooklands.

Ο Moffatt ήταν ήδη κάτοχος του ρεκόρ για το πιο στενό παράλληλο παρκάρισμα, έχοντας χωρέσει ή μάλλον στριμώξει ένα Fiat 500C σε μόλις 7,5 εκατοστά (2,95 ίντσες) απόσταση εμπρός και πίσω στο NEC του Birmingham, στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 8 Ιανουαρίου του 2015.

Ο Alastair Moffatt και ο αδελφός του τον κατατρόπωσαν τον Μάιο του 2013 όταν πάρκαραν το κλασικό Mini σε 16,5 εκατοστά χώρο ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα

Ο Yue άρπαξε τον τίτλο το 2012, όταν κατάφερε να παρκάρει το νεο Mini Cooper σε μόλις 5,91 ίντσες χώρο.

Ο Moffatt είχε έναν έντονο ανταγωνισμό για το ρεκόρ Guinness με τον Κινέζο οδηγό Han Yue, ο οποίος κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ και για τα περισσότερα ντόνατς γύρω από ένα αυτοκίνητο στους δύο τροχούς! Ακαταλαβίστικο; Δείτε το παρακάτω.

More Stories
evo2Bkapo Έπεσαν στο γκρεμό, με το Mitsubishi Lancer EVO 8 στην ανάβαση του Πάικς Πικ! Mitsubishi Evo, Pikes Peak, videos
Έπεσαν στο γκρεμό, με το Mitsubishi Lancer EVO 8 στην ανάβαση του Πάικς Πικ!