Πόσο κοστίζει η Alfa Romeo Giulia στην Ελλάδα

Μετά από μια μακρά περίοδο αναμονής, το μεγάλο βήμα της Alfa Romeo, η Giulia, με την οποία η ιταλική φίρμα επιστρέφει στα premium sedans, ήρθε στην Ελλάδα. Και, αφού ξέρουμε τις ικανότητές της και μετά την επιτυχία της στα crash tests, έμενε το μεγάλο ερώτημα για να απαντηθεί: Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα;

Η Giulia είναι άμεσα διαθέσιμη για παραγγελία στη χώρα μας, σε τρεις εκδόσεις με τρεις κινητήρες (δύο diesel και έναν βενζίνης) με τιμές που εκκινούν από τα 37.400 ευρώ, για την έκδοση με τον 2.2 diesel 150 ίππων και μηχανικό κιβώτιο. Και η… Giulia της καρδιάς μας, η Quadrifoglio Verde με τους 510 ίππους κοστίζει 112.500 ευρώ.

Η Giulia θα διατίθεται σε 13 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, 3 παστέλ χρώματα, 8 μεταλλικά και 2 τριπλής επίστρωσης.

Αναλυτικά, οι εκδόσεις εξοπλισμού που διατίθενται στην Ελλάδα:
Η βασική έκδοση Giulia περιλαμβάνει στον βασικό της εξοπλισμό οθόνη TFT 3,5 ιντσών πολλαπλών λειτουργιών, μηχανική ρύθμιση καθισμάτων 6 θέσεων, μαύρα υφασμάτινα καθίσματα, μαύρο εσωτερικό διάκοσμο στο ταμπλό, start button στο τιμόνι που είναι δερμάτινο, cruise control, διζωνικό κλιματισμό, αισθητήρα φώτων, ηλεκτρικό χειρόφρενο, αισθητήρα βροχής, κορυφαία συστήματα ασφάλειας (IBS, LDW, FCW, BSM), ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, αλουμινένιες δαγκάνες φρένων, προβολείς ομίχλης, εμπρός προβολείς αλογόνου και φώτα ημέρας, πίσω φώτα LED, μονή χρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης, Alfa DNA, Σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης 6.5 ιντσών (ραδιόφωνο, MP3, aux-in, Bluetooth), Start & Stop.

Η έκδοση Super προσφέρει εκτός των παραπάνω αλουμινένια μαρσπιέ θυρών, καθίσματα με ύφασμα και δέρμα, διαθεσιμότητα 2 τόνων ταμπλό και πάνελ θυρών, ζάντες αλουμινίου 17’’ και διπλή απόληξη εξάτμισης.
Το πακέτο Luxury, είναι διαθέσιμο στα επίπεδα εξοπλισμού Super και περιλαμβάνει δερμάτινα καθίσματα, πάνελ θυρών και υποβραχιόνιο από δέρμα υψηλής ποιότητας pieno fiore. Τα εσωτερικά του πακέτου είναι διαθέσιμα σε 4 χρωματισμούς.

Η κορυφαία Quadrofoglio περιλαμβάνει επιπρόσθετα τον παρακάτω εξοπλισμό: ζάντες αλουμινίου 19’’, μαύρες δαγκάνες φρένων, προβολείς bi-xenon και AFS, Led DRL και πίσω φώτα, 4απλή απόληξη εξάτμισης, πίσω διαχύτη, καθίσματα από δέρμα και Alcantara, ταμπλό από ανθρακονήματα, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες με λειτουργία Autodim, κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές, Alfa D.N.A. Pro (με Race Mode), Alfa Active Suspension System, Alfa Chassis Domain Control.

Η Giulia είναι διαθέσιμη στη χώρα μας με δύο κινητήρες πετρελαίου 2.2 150hp και 180hp και τον κινητήρα βενζίνης 2.9 510hp, και οι παραγγελίες έχουν ήδη ανοίξει για το ελληνικό κοινό. Οι εκδόσεις Giulia 2,2 150hp με μηχανικό και αυτόματο κιβώτιο προσφέρονται στην τιμή των 37.400€ και 39.650€ αντίστοιχα, ενώ o 2.2 180hp κοστίζει 40.500€ στην έκδοση Super με μηχανικό κιβώτιο και 42.750€ με αυτόματο κιβώτιο. Η απόλυτη έκδοση 2.9 510hp QV μπορεί να αποκτηθεί στην τιμή των 112.500 €. (Οι παραπάνω τιμές αναφέρονται στην αγορά μετρητοίς συνδυαστικά με ειδική έκπτωση).

Εναλλακτικές επιλογές για την απόκτηση της Giulia είναι συνδυαστικά με έκπτωση 500 € για τις εκδόσεις πετρελαίου (και 1500 € για την έκδοση βενζίνης) + 5 χρόνια εγγύηση + 5χρόνια Οδική Βοήθεια + 5 χρόνια service. Τέλος, υπάρχει και η δυνατότητα απόκτησης με ευνοϊκή χρηματοδότηση για 5 χρόνια με επιτόκιο 3,9% μέσω FCA Bank + 5 χρόνια εγγύηση + 5 χρόνια Οδική Βοήθεια + 5 χρόνια service.

Αναλυτικότερα, οι προωθητικές ενέργειες για τη νέα Giulia έχουν ως εξής:

1η επιλογή προωθητικής ενέργειας:
Μόνο Έκπτωση:
1500 € για τις εκδόσεις πετρελαίου με μηχανικό κιβώτιο
2000 € για τις εκδόσεις πετρελαίου με αυτόματο κιβώτιο
3000 € για την έκδοση 2.9 510hp QV

2η επιλογή προωθητικής ενέργειας:
Έκπτωση (500 € για τις εκδόσεις πετρελαίου ή 1500 € για την 2.9 510hp QV) + 5 χρόνια εγγύηση + 5χρόνια Οδική Βοήθεια + 5 χρόνια service

3η επιλογή προωθητικής ενέργειας:
5 χρόνια εγγύηση + 5 χρόνια Οδική Βοήθεια + 5 χρόνια service + 5 χρόνια ευνοϊκή χρηματοδότηση με επιτόκιο 3,9% μέσω FCA Bank. Η ενέργεια αυτή δεν συνδυάζεται με έκπτωση.

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις