Νέο social tool για τη δικτύωση των οδηγών

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι το… ελληνικό Facebook των οδηγών. Ή ότι πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των επαγγελματιών του χώρου της αυτοκίνησης. Η αλήθεια είναι όμως πως το νέο social tool με την ονομασία drivaro είναι κάτι παραπάνω. Και είναι ελληνικό!

Πρόκειται για μια πρωτότυπη διαδικτυακή πλατφόρμα, η οποία έχει αποστολή να συνδέσει τους οδηγούς μεταξύ τους μέσα σε μια δυνατή κοινότητα, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να βρούν άλλα οχήματα σαν το δικό τους, να τα ακολουθήσουν και να ανταλλάσσουν απόψεις, ή να λύνουν κοινά προβλήματα. Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Γιατί την ίδια ώρα, βοηθά στο να έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες του χώρου όπως συνεργεία, ηλεκτρολογεία, φανοποιία, βουλκανιζατέρ, ΚΤΕΟ, αλλά και να ενημερωθούν για όλα τα νέα της αυτοκίνησης από τα πιο δημοφιλή περιοδικά και sites του χώρου -μεταξύ των οποίων εννοείται πως συμπεριλαμβάνεται και το TopSpeed.gr.

Οι χρήστες μπορούν να φτιάξουν δωρεάν ένα προφίλ για κάθε όχημα τους, να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο, να κρατούν ηλεκτρονικό βιβλίο συντήρησης, να βάλουν υπενθυμίσεις, αλλά και να βρούν συνεργείο για να κλείσουν ραντεβού ή να παραγγείλουν προϊόντα.

Αντίστοιχα οι επαγγελματίες μπορούν να βάλουν την επιχείρηση τους στο drivaro και να συνδεθούν με οδηγούς οχημάτων που η επιχείρηση τους μπορεί να εξυπηρετήσει. Μπορούν να ανοίξουν δωρεάν το δικό τους e-shop και να δώσουν σε όλους την δυνατότητα να κλείνουν online ραντεβού για παρεχόμενες υπηρεσίες.

Σκοπός του drivaro είναι να δώσει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί αναζητώντας αξιόπιστα συνεργεία και να διευκολύνει όλη την διαδικασία προγραμματισμού ραντεβού, αιτήματος οικονομικής προσφοράς και παραγγελίας ανταλλακτικών και αξεσουάρ.

Συνδεθείτε λοιπόν με το νέο social tool!