Προσφορά ως τις 30 Ιουνίου για τα Volvo S60 και V60

H Volvo προσφέρει τα δύο κορυφαία μεσαία μοντέλα της, S60 και V60 σε έναν ακαταμάχητο, όπως τον χαρακτηρίζει, συνδυασμό εξοπλισμού, τιμής και έξτρα παροχών. Έως τις 30 Ιουνίου, 85 ετοιμοπαράδοτα Volvo S60 και V60 θα είναι διαθέσιμα στο δίκτυο επίσημων διανομέων Volvo με τιμή 26.500 € και επιπλέον 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια. 

Τα S60 και V60, πρώτα σε πωλήσεις στην κατηγορία των premium μεσαίων οικογενειακών, προσφέρονται με βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει σύστημα αποφυγής συγκρούσεων City Safety, σύστημα πλοήγησης και προβολείς Xenon. Ο κινητήρας Τ3 παρέχει κορυφαία ισχύ (152 ίπποι) και ροπή (250 Nm) ήδη από πολύ χαμηλές στροφές, εξασφαλίζοντας όχι μόνο εξαιρετικές επιδόσεις αλλά και περιορισμένη κατανάλωση. Πρόκειται για μια σύγχρονη μονάδα 1,5 λίτρων, εξελιγμένη από τη Volvo στη Σουηδία, όπου και κατασκευάζεται. Ο συνδυασμός του T3 με το αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων προσφέρει την καλύτερη λύση σε κάθε οδηγική συνθήκη. Η δυνατότητα χειροκίνητης επιλογής σχέσεων υπογραμμίζει τον σπορ χαρακτήρα των δύο μοντέλων, επιτρέποντας στον οδηγό να εκμεταλλευτεί το άψογα ρυθμισμένο σασί τους.

Το Volvo S60 αποτελεί μια πρόταση κύρους με οδηγοκεντρικό χαρακτήρα. Επωφελείται από τις κορυφαίες τεχνολογίες της Volvo και εμπνέει ασφάλεια σε κάθε περίσταση, ενώ διατηρεί ξεκούραστους οδηγό και συνεπιβάτες ακόμη και στις πιο δύσκολες διαδρομές. Το Volvo V60 διαθέτει, επιπλέον, την ευελιξία και την πρακτικότητα του premium wagon, σε ένα αμάξωμα με κομψή και διαχρονική σχεδίαση, ιδανικό για αποδράσεις με στυλ.

Στα S60 και V60, το υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας σαλόνι της Volvo συμβάλλει στην άνεση και την ψυχαγωγία των επιβατών, ενώ η επικοινωνία του οδηγού με το αυτοκίνητο γίνεται με διαισθητικό τρόπο μέσω του συστήματος Sensus που περιλαμβάνει χειριστήρια στο τιμόνι, κεντρική οθόνη 7 ιντσών και φωνητικό έλεγχο.